Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu spune ca PSD vrea motiune de cenzura dupa starea de alerta, iar Parlamentul nu va intra in vacanta la vara

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu spune ca PSD vrea motiune de cenzura dupa starea de alerta, iar Parlamentul nu va intra in vacanta la vara

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica seara, ca a discutat cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, precum si cu cel al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, ca Parlamentul sa nu intre in vacanta, urmand sa lucreze in sesiuni extraordinare atat in iulie, cat si in august, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

PSD vrea sa depuna motiune de cenzura, imediat dupa ce trece starea de alerta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca PSD si partidele de opozitie vor depune .

Marcel Ciolacu: PNL uita de promisiunile facute. Asta face diferenta!

Marcel Ciolacu vine cu noi acuzatii la adresa liberalilor. Liderul PSD face trimitere la stimulentele de 500 de euro, promise de Iohannis cadrelor medicale, care inca nu au fost primite de acestia. Social-democratul spune ca PNL uita de promisiunile pe care le face.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca medicii nu primit nici pana acum stimulentele de 500 de euro promise de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul PNL insa nu a respectat promisiunea, drept dovada ca nici acum, dupa 2 luni de zile, niciun medic nu a primit banii promisi cu atata tam tam, sustine el.

Adevaratul motiv pentru care a lesinat Marcel Ciolacu. Medicii au descoperit cauza

Marcel Ciolacu a dezvaluit in exclusivitate la Antena 3 care a fost cauza starii de lesin pe care a avut-o acum cateva zile la o conferinta de presa. in primul sau interviu dupa incident, presedintele interimar al PSD a spus ca a suferit o cadere de tensiune din cauza stresului, pentru care a primit imediat tratament.

MARCEL CIOLACU: De bun simt ar fi ca domnul Orban sa-si dea demisia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut public demisia primului ministru Ludovic Orban, acuzand Guvernul pentru vidul legislativ care urmeaza iesirii Romaniei din starea de urgenta.

Marcel Ciolacu, solutie pentru valul de romani de la intrarea in tara

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat duminica seara, in contextul aglomeratiei din Vama Nadlac, ca Guvernul trebuia sa faca poduri aeriene pentru a evita aceasta situatie, asa cum s-a intamplat cand romanii au fost expediati la sparanghel.

Marcel Ciolacu: Starea de lesin a fost cauzata de stres si de oboseala, dar si de acuzele presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca starea de lesin din conferinta de presa de zilele trecute a fost cauzata de oboseala, de stres, dar si de lupta politica din ultimele zile si de supararea cauzata inclusiv de declaratiile presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )