Libnet.ro
UNICEF

11:30

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta: il ajuta pe Nicusor Dan

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta: il ajuta pe Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa alianta PRO Bucuresti 2020, fondata de Victor Ponta si Robert Negoita. Liderul PSD sustine ca aceasta alianta reprezinta un ajutor direct pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, insa Gabriela Firea ii va spulbera. continuă pe Antena3

Ciolacu le da, pe Facebook, o veste proasta lui Victor Ponta si Robert Negoita: Gabriela Firea ii va spulbera!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica ceea ce numeste asa-zisa alianta dintre partidele conduse de Victor Ponta si Robert Negoita si spune ca are pentru cei doi o veste proasta: Gabriela Firea ii va spulbera!. El reafirma sustinerea PSD fata de actualul primar general al Capitalei.

Alianta Ponta - Negoita il ajuta pe Nicusor Dan, considera liderul PSD, Marcel Ciolacu

Alianta Pro Bucuresti 2020, anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, este un ajutor direct pentru.

Acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii: Echipa de control trimisa la Spitalul din Galati era condusa de un medic veterinar

Acuzatii grave la adresa echipelor de control trimise de ministrul Sanatatii. Conducerea Spitalul Judetean Galati si autoritatile judetene spun ca un veterinar, care a fumat in birou si nu a respectat normele de protectie, a fost trimis pentru a face verificari la unitatea spitaliceasa.

Acuzatii grave lansate de Aurelian Badulescu la adresa lui Robert Negoita: Barbatul care schimba fetitele precum batistutele, cel cu BAC chinuit la 33 de ani, facultate la Bioterra

Viceprimarul PSD al Capitalei Aurelian Badulescu lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa fostului sau coleg de partid Robert Negoita: Barbatul care schimba fetitele precum batistutele si nu numai, cel cu BAC chinuit la 33 de ani, facultate la Bioterra. Atacul are loc in contextul in care primarul secorului 3 a anuntat duminica constituirea unei aliante pentru alegerile locale din Bucuresti alaturi de Victor Ponta.

Victor Ponta si Robert Negoita au format Alianta Pro Bucuresti 2020 pentru oricine nu e prizonier al binomului PSD - PNL Marcel Ciolacu: Gabriela Firea ii va spulbera (VIDEO, FOTO)

Victor Ponta a anuntat ca formatiunea pe care o conduce, Pro Romania, si Partidul Bucuresti 2020, recent infiintat de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vor forma de acum Alianta Pro Bucuresti 2020.

MARCEl CIOLACU, REACTIE DUPA ANUNTUL LUI PONTA: Este un ajutor direct pentru Nicusor Dan si PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, astazi, dupa anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din 2020, fostul premier a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

Viceprimarul Capitalei, acuzatii grave la adresa lui Robert Negoita: Cel cu BAC chinuit la 33 de ani, facultate la Bioterra, vai steaua lui

Viceprimarul Capitalei vine cu un atac dur la adresa lui Robert Negoita. Aurelian Badulescu sustine ca primarul Sectorului 3 a spionat si urmarit cetatenii si probabil a facut intelegeri cu acestia.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia si se impune amanarea alegerilor locale si a deschiderii scolilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului sa transmita cu date exacte care este situatia epidemiologica si, in contextul acestei situatii, sa anunte daca se deschid scolile si daca alegerile locale vor fi organizate pe 27 septembrie, asa cum s-a decis.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului sa transmita cu date exacte care este situatia epidemiologica si, in contextul acestei situatii, sa anunte daca se deschid scolile si daca alegerile locale vor fi organizate pe 27 septembrie, asa cum s-a decis.

MARCEL CIOLACU: Tataru trebuie sa o demita acum pe sefa DSP Bucuresti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut astazi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti despre care a spus ca este o ruda a unui ministru liberal, plantata la sefia institutiei, in locul unui medic epidemiolog.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )