Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marcel Ciolacu regreta ca nu s-a ajuns la o alianta a Stangii pentru Primaria Capitalei: Daca Ponta doreste sa facem o fuziune, cu mare placere

B1 B1,
Marcel Ciolacu regreta ca nu s-a ajuns la o alianta a Stangii pentru Primaria Capitalei: Daca Ponta doreste sa facem o fuziune, cu mare placere

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca regreta faptul ca nu s-a putut ajunge la o alianta a Stangii in Bucuresti. Am fost unul dintre cei care am sustinut o stanga unita, dar nu puteam sa. continuă pe B1

Ciolacu regreta ca nu s-a realizat o alianta de stanga pentru Primaria Capitalei: Daca Ponta doreste o fuziune, cu mare placere

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca este unul dintre cei care au sustinut realizarea unei aliante de stanga pentru alegerile locale din Bucuresti si ca regreta faptul ca acest lucru nu s-a realizat. Poate o sa avem in viitor mai multa intelepciune, daca domnul Ponta doreste sa facem o fuziune, cu mare placere, spune Ciolacu.

Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi. Ce a facut Ludovic Orban l-a scos pe Marcel Ciolacu din minti!

Ludovic Orban si-a sustinut colegii de partid pentru aceste alegeri locale, de cate ori a avut ocazia. Dar, conform delcaratiilor lui Marcel Ciolacu, acesta ar fi incalcat legea prin participarea azi la intalniri electorale, desi campania s-a incheiat. Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi Conform unei declaratii date astazi de catre Marcel Ciolacu, .

Marcel Ciolacu explica unde a gresit PSD

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca este mandru de Gabriela Firea si asteapta rezultatele finale pentru alegerile din Capitala. in privinta greselilor facute de PSD, Ciolacu a spus ca acestea au venit in cascada acum 3 ani.

Marcel Ciolacu il asteapta pe Robert Negoita inapoi in PSD. Ce mesaj transmite

Marcel Ciolacu a afirmat, duminica seara, ca vinovat pentru faptul ca nu s-a putut realiza o Stanga unita este presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD ii reproseaza acestuia ca l-a convins pe Robert Negoita sa plece din PSD, dar ca spera ca edilul de la Sectorul 3 sa revina in partid.

Marcel Ciolacu: Nu stim daca Gabriela Firea a pierdut, haideti sa asteptam rezultatele finale. Vom avea in continuare cel mai mare numar de alesi locali

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, este rezervat cu privire la rezultatele exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde, care il dau pe Nicusor Dan castigator detasat al cursei pentru Primaria.

Marcel Ciolacu, declaratii dupa ce a votat: Sunt ferm convins ca bucurestenii, astazi, vor alege continuitatea si oamenii care le-au fost alaturi in aceasta perioada dificila

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu a votat pentru alegerile locale din 2020. Presedintele PSD este de parere ca romanii vor alege astazi continuitatea si persoanele care le-au fost alaturi in aceasta.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

MARCEL CIOLACU: Ar fi cazul ca prim-ministrul sa aiba decenta sa dubleze alocatiile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, la Zalau, ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa aiba decenta de a aloca banii necesari dublarii alocatiilor copiilor, in conditiile in care in prima saptamana de mandat a platit o suma mult mai mare unei clientele politice.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, vizita in comunele din Iasi: Realizari palpabile, nu promisiuni

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa a dat startul lucrarilor unui drum inter-judetean pe raza comunei Rediu. Aflandu-se in campanie electorala, Marcel Ciolacu a venit la Iasi si l-a laudat pe Maricel Popa pentru ca a atras fonduri europene si a putut demara asfaltarea drumului Iasi-Suceava.

Marcel Ciolacu: Aceasta este diferenta dintre PSD si PNL

Marcel Ciolacu a lansat, joi, un nou atac la Partidul National Liberal si la Guvernul Orban. Liderul PSD ii acuza pe liberali ca au cheltuit 3 milioane de euro pentru un spital care a ramas nefolosit de 5 luni si face comparatie cu spitalul realizat de administratiile PSD din Iasi si Neamt care au investit intr-un spital mobil echipat modern.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )