Libnet.ro
UNICEF

16:45

Marcel Ciolacu: Romania a pierdut miliarde de euro din partea UE din cauza incompetentei PNL

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Romania a pierdut miliarde de euro din partea UE din cauza incompetentei PNL

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu, a dezvaluit ca PSD a avut o contributie semnificativa in ceea ce priveste planul Comisiei Europene de relansare economica pentru UE. continuă pe Antena3

Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus de Comisia Europeana - Siegfried Muresan

Romania va primi 33 de miliarde de euro din cei 750 de miliarde de euro prevazuti in Planul de redresare propus miercuri de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19, potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan.

Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare propus de Comisia Europeana

Romania va primi 33 de miliarde de euro din cei 750 de miliarde de euro prevazuti in Planul de redresare propus azi de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

IIN CONTEXTUL COVID-19: MFP: Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe, la costuri atractive

Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive in contextul propagarii pandemiei Covid-19, afirma intr-un comunicat Ministerul Finantelor Publice, care adauga ca emisiunea de euroobligatiuni lansata in data de 19 mai 2020 de minister s-a bucurat de un interes exceptional din partea investitorilor.

Ministerul Finantelor: Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive

Ministerul Finantelor afirma ca emisiunea de euroobligatiuni lansata in data de 19 mai 2020 s-a bucurat de un interes exceptional din partea investitorilor, Romania reusind o serie de performante care i-au consolidat, inca o data, pozitia de emitent sofisticat pe pietele externe de capital.

MARCEL CIOLACU: PSD nu mai poate fi confiscat pentru interese mici de grup

Liderul Interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca este normal sa existe concurenta intr-un partid mare inaintea unor alegeri interne, dar sustine ca nu exista tensiuni in interiorul PSD.

Marcel Ciolacu, despre membrii PSD care trebuie sa faca un pas in spate: Trebuie sa inteleaga odata ca acest partid nu mai poate fi confiscat pentru niste interese mici de grup

Liderul Interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca este normal sa existe concurenta intr-un partid mare inaintea unor alegeri interne, dar sustine ca nu exista tensiuni in interiorul PSD. intrebat, insa, daca considera ca sunt oameni care ar trebui sa faca un pas in spate, Ciolacu a afirmat: Trebuie sa inteleaga odata ca acest partid nu mai poate fi confiscat pentru niste interese mici de grup.

Marcel Ciolacu: Iohannis ataca PSD pentru a masca ineficienta guvernarii PNL

Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, a vorbit despre episodul in care presedintele Klaus Iohannis i-a atacat pe social-democrati pe tema Tinutului Secuiesc. Ciolacu e de parere ca Iohannis a recurs la acel atac pentru a masca ineficienta guvernarii PNL.

Marcel Ciolacu, un nou atac la adresa guvernarii PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut miercuri ca guvernarea PNL nu a fost in st.

Marcel Ciolacu: Paine mai scumpa! Asta e tot ce le poate oferi PNL romanilor pe vreme de pandemie!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca, in plina pandemie de coronavirus, tot ce poate oferi PNL romanilor este paine mai scumpa.

Marcel Ciolacu: Singura prioritate a Guvernului PNL a fost si este inchiderea economiei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, acuza Guvernul PNL ca vrea sa inchida economia Romaniei si ca de luni de zile nu a luat nicio masura pentru sprijinirea firmelor romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )