Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marcel Ciolacu: Solicit colegilor mei o sesiune parlamentara extraordinara. Pe ordinea de zi, eliminarea pensiilor speciale

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Solicit colegilor mei o sesiune parlamentara extraordinara. Pe ordinea de zi, eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca va solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, pe ordinea de zi urmand sa se afle eliminarea pensiilor speciale. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Marcel Ciolacu: Nu subestimati capacitatea mea si a colegilor din PSD de a forma o noua majoritate

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar si despre revenirea partidului sau la guvernare.

MARCEL CIOLACU: Va dau in scris ca domnul Orban nu va mai fi premier niciodata

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este convins ca in cazul in care actualul Guvern al tarii noastre isi va da demisia si va trece si motiunea de cenzura a PSD, Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodata, mai ales ca toata lumea incearca sa scape de el.

Marcel Ciolacu s-a intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Apreciem tranzitia fara sincope la nivelul conducerii Ambasadei

Presedintele interimat al PSD Marcel Ciolacu s-a intalnit luni cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, urandu-i acestuia din urma succes. Va asigur de intreaga prietenie si deschidere pentru o conlucrare constructiva, a transmis Ciolacu la finalul intalnirii.

Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier chiar daca se creeaza alta majoritate (VIDEO)

PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea functiei de prim-ministru, in eventualitatea in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, a anuntat Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

PSD se opune revenirii la alegerea primarilor in 2 tururi. Marcel Ciolacu: Oricine se va uita pe sondaje si este la putere, va schimba legile electorale in functie de pofta lui (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca modificarea legilor electorale, cu cateva luni inainte de desfasurarea alegerilor locale, este o mare problema si ca este exclus sa se.

Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu sa desfiinteze CEX-ul PSD: A ramas ideea ca e ala al lui Dragnea, unde da oameni afara si unde ia decizii proaste (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca i-a transmis lui Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sa desfiinteze Comitetul Executiv National, pentru ca adunarea politica de la varful social-democratilor a ramas cu.

Marcel Ciolacu, intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Parlamentul este hotarat sa contribuie la crearea unui mediu propice pentru afaceri si investitii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut, luni, o intrevedere cu ambasadorul Sua la Bucuresti, Adrian Zuckerman. in debutul intalnirii, presedintele Camerei Deputatilor si-a exprimat.

Curtea Constitutionala judeca sesizarile depuse de Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu

Curtea Constitutionala a stabilit, pentru 12 februarie, termen de judecata pentru sesizarile depuse de Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu la Legea bugetului de stat pentru 2020 si la Legea asigurarilor sociale, relateaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )