Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marcel Ciolacu spune ca nu a purtat masca in Parlament pentru ca are deviatie de sept

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu spune ca nu a purtat masca in Parlament pentru ca are deviatie de sept

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motivul pentru care nu a purtat masca luni, in plenul Camerei Deputatilor, este o deviatie de sept care i-a fost depistata in urma unui control medical. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia lui Orban dupa ce Ponta si Ciolacu nu au purtat masca in Parlament: Se considera deasupra legii; Pot fi amendati

Premierul Ludovic Orban spune ca seful Pro Romania, Victor Ponta, si presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pot fi amendati pentru faptul ca nu au purtat masti in Parlament, luni, considerand ca este un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri.

Marcel Ciolacu spune ca PSD vrea motiune de cenzura dupa starea de alerta, iar Parlamentul nu va intra in vacanta la vara

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica seara, ca a discutat cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, precum si cu cel al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, ca Parlamentul sa nu intre in vacanta, urmand sa lucreze in sesiuni extraordinare atat in iulie, cat si in august, potrivit Agerpres.

Marcel Ciolacu a explicat de ce nu a purtat masca in Parlament: Sub forma de gluma, am vrut sa transmit ca am o suferinta la nas. Am o deviatie de sept depistata cu ocazia lesinului (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat ca luni, in Parlament, nu a purtat masca de protectie deoarece a vrut sa transmita in gluma ca are o afectiune. Acesta a precizat ca, dupa ce a fost.

Orban: Ciolacu si Ponta pot fi amendati ca nu au purtat masca in Parlament. Ei se considera deasupra legii

Premierul Ludovic Orban spune ca liderii PSD si Pro Romania pot fi amendati pentru ca nu au purtat masca in timpul sedintei Parlamentului.

Marcel Ciolacu: Am o boala, de asta nu am purtat masca in Parlament

Marcel Ciolacu a explicat, marti, motivul pentru care nu a purtat masca luni, in Parlament.

Ciolacu spune ca nu poarta masca pentru ca are deviatie de sept

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a fost criticat, inclusiv de premierul Orban,.

Scandal in sedinta Parlamentului, dupa ce Marcel Ciolacu si Victor Ponta au refuzat sa poarte masca. Orban: Ei se considera deasupra legii

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liderii PSD si Pro Romania, respectiv Marcel Ciolacu si Victor Ponta, ar putea fi amendati pentru ca nu au purtat masca in spatii inchise.

Cum explica Ciolacu nepurtarea mastii de protectie la microfonul Parlamentului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motivul pentru care nu a purtat masca luni, in plenul Camerei Deputatilor, este o deviatie de sept care i-a fost depistata in urma unui control medical.

Marcel Ciolacu, despre premierul Orban: Niciodata n-am vazut un politician mai slab ca dumneavoastra

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica in termeni duri planul de relansare al ecomoniei prezentat astazi de premierul Ludovic Orban, in Parlament si sustine ca Orban ar trebui sa-si dea demisia daca ar avea demnitatea. Ciolacu a mai sustinut ca intentioneaza propunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea premierului, despre care spune ca este cel mai slab politician pe care l-a vazut.

PSD va vota in Parlament pentru adoptarea hotararii pe starea de alerta. Ciolacu: Vedem daca se impun modificari

Parlamentarii PSD vor vota pentru adoptarea hotararii de Guvern prin care a fost instituita starea de alerta, dar urmeaza sa analizeze daca este cazul sa propuna anumite amendamente, spune liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )