Libnet.ro
UNICEF

08:15

Marcel Ciolacu surprinde: ce spune acesta despre Ion Cristoiu fix inainte sa inceapa Congresul PSD

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu surprinde: ce spune acesta despre Ion Cristoiu fix inainte sa inceapa Congresul PSD

Marcel Ciolacu are mari sanse sa devina presedintele PSD, in urma Congresului care are loc chiar acum. Pana acum acesta a fost doar lider interimar al partidului, iar singurul care i-ar putea bloca ascensiunea este Eugen Teodorovici, care isi doreste si el aceeasi functie. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Plecarea lui Daniel Breaz din PSD mi se pare rusinoasa. imi amintesc cum se milogea la Liviu Dragnea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, catalogheaza drept rusinoasa plecarea fostului ministru al Culturii, Daniel Breaz, din PSD, despre care spune ca in trecut, acesta s-a milogit la Liviu Dragnea,.

DUMITRU BUZATU: Vechile metode le coroborez aici cu exprimarea lui Marcel Ciolacu care a spus ca a trecut vremea tatucilor

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu l-a criticat pe Marcel Ciolacu, care a spus ca vremea tatucilor a apus. El a adaugat ca probabil liderul interimar al PSD s-a referit la tatucul Stalin, despre care nu stie sa fi facut parte din PSD si poate ar trebui sa existe mai multa atentie in exprimare, pentru ca printre fostii lideri ai partidului s-au numarat si Ion Iliescu si Adrian Nastase.

Marcel Ciolacu: Vedem la motiune cine e la putere! Ce spune despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca Guvernul Orban trebuie sa plece cat mai repede, mai ales dupa aparitia raportului Curtii de Conturi.

Ce spune Firea despre lista PSD la Consiliul General: Uitati-va la listele celorlalte partide. Si daca as fi pus bebelusi de la Maternitatea Giulesti adversarii ar fi spus ca plang prea tare

Gabriela Firea a declarat miercuri ca s-a consultat cu colegii din Bucuresti in ceea ce priveste lista pentru Consiliul General. Firea spune ca organizatiile partidului au avut mana libera de la Marcel Ciolacu sa decida in aceasta privinta, iar adversarii sai cu siguranta ar fi avut ceva de reprosat si daca ar fi propus bebelusi de la Maternitatea Giulesti.

Marcel Ciolacu: Obiectivul e sa avem cei mai multi alesi locali. Decontul mi-l asum eu in totalitate. Cine castiga localele castiga si parlamentarele

Marcel Ciolacu a fost ales sambata presedinte al PSD cu 1. 310 voturi. La finalul evenimentului, acesta a declarat ca obiectivul PSD este sa castige alegerile locale, subliniind ca isi asuma decontul pentru un eventual esec. Totodata, Ciolacu a raspuns si la criticile lui Dumitru Buzatu, afirmand ca atunci cand se uita in oglinda vede exact cat de inalt si cat de mare este.

Batalie pentru Guvern. Marcel Ciolacu, anuntul momentului despre motiunea de cenzura: Asta inseamna jocul politic

Batalie pentru Guvern. PSD nu are singur suficiente voturi de a trece motiunea de cenzura, a declarat vineri Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD.

Marcel Ciolacu, despre premierul pe care il va propune in cazul in care motiunea va trece: Un tehnocrat, finantist, fost membru PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat in repetate randuri ca partidul sau este pregatit cu o propunere de premier in cazul in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece i.

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Exista si varianta de a merge la vot cat mai repede

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va respecta decizia Curtii Constitutionale, daca Guvernul va ataca motiunea PSD, dar ca exista si varianta de a merge la vot cat mai repede. El a spus ca, daca motiunea trece, este exclus ca PSD sa mai voteze un guvern liberal.

Marcel Ciolacu, dezvaluirea momentului. Cine e premierul propus de PSD in locul lui Orban

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a facut precizari despre propunerea partidului sau pentru functia de premier al Romaniei, daca va trece motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban.

Marcel Ciolacu a dat lovitura in PSD. I-a convins pe toti: rezultatele alegerilor din partid

Marcel Ciolacu a fost ales presedintele PSD in urma votului online, cu un rezultat zdrobitor. Ma simt implinit ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa. Rezultatele alegerilor: Marcel Ciolacu a fost ales presedinte PSD Astazi, in jurul orei 14, Robert Cazanciuc anunta inceperea procedurii de vot si citea raportul comisiei de propuneri, adoptat .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )