Libnet.ro
UNICEF

20:15

Marcel Ciolacu a dat lovitura in PSD. I-a convins pe toti: rezultatele alegerilor din partid

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu a dat lovitura in PSD. I-a convins pe toti: rezultatele alegerilor din partid

Marcel Ciolacu a fost ales presedintele PSD in urma votului online, cu un rezultat zdrobitor. Ma simt implinit ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa. Rezultatele alegerilor: Marcel Ciolacu a fost ales presedinte PSD Astazi, in jurul orei 14, Robert Cazanciuc anunta inceperea procedurii de vot si citea raportul comisiei de propuneri, adoptat . continuă pe Playtech

MARCEL CIOLACU, ALES LIDERUL PSD: Vreau sa avem o cu totul alta abordare

Marcel Ciolacu, ales, astazi, presedinte al PSD, a declarat ca doreste o cu totul alta abordare atat in interiorul partidului, cat si in exteriorul acestuia.

MARCEL CIOLACU, ALES LIDERUL PSD: Vreau sa avem o cu totul alta abordare

Marcel Ciolacu, ales, astazi, presedinte al PSD, a declarat ca doreste o cu totul alta abordare atat in interiorul partidului, cat si in exteriorul acestuia.

Marcel Ciolacu, ales sef PSD cu peste 1.300 de voturi

Marcel Ciolacu a fost ales sef PSD cu peste 1. 300 de voturi. Ma simt implinit in visul meu si al domnului Stanescu, ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa a PSD, a declarat social-democratul dupa rezultatul votului.

Marcel Ciolacu, ales presedinte al PSD Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi

Marcel Ciolacu a fost ales sambata presedinte al Partidului Social Democrat, cu 1. 310 voturi, in timp ce contracandidatul sau Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi.

Marcel Ciolacu, la Congres: Au fost cazuri cand munca noastra a fost irosita de cei care au crezut ca pot folosi PSD ca pe o cheie la usile justitiei. in mandatul meu, PSD va ramane strict pe agenda romanilor (VIDEO)

Marcel Ciolacusustine o declaratie la Congresul PSD de sambata, unde candideaza pentru a obtine pozitia plina de presedinte al formatiunii social-democrate. in prezent, el asigura interimatul.

LAURENTIU LEOREANU: Marcel Ciolacu arunca Romania in haos pentru interesul de partid

Motiunea de cenzura depusa de PSD are doar scopul sa ii serveasca lui Marcel Ciolacu inaintea congresului PSD, a declarat intr-un comunicat de presa, vicepresedintele PNL, deputatul Laurentiu Leoreanu, conform Agerpres.

MARCEL CIOLACU: Avem o propunere de premier, un tehnocrat, finantist, fost membru PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat ca social-democratii vor propune un candidat pentru functia de prim-ministru, in cazul in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece in Parlament.

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura n-are nicio legatura cu congresul PSD

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului n-are nicio legatura cu congresul PSD, a afirmat, astazi, liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor.

Congresul extraordinar al PSD - Marcel Ciolacu: PSD va continua sa ii apere pe cei care au muncit o viata

Peste 1500 de reprezentanti ai organizatiilor PSD din toata tara vor decide, sambata, viitorul presedinte al partidului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici.

Cine sunt cei 16 lideri care vor face parte din echipa lui Marcel Ciolacu. Echipa completa de conducere

Congresul extraordinar al PSD are loc sambata la Palatul Parlamentului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici, care nu a venit insa la Congres, in semn de protest fata de Marcel Ciolacu. Actualul presedinte interimar al PSD a venit cu o echipa de conducere in care se regasesc Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si Vasile Dincu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )