Libnet.ro
UNICEF

22:45

Marcel Ciolacu sustine ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana in legatura cu alegerile din Romania

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu sustine ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana in legatura cu alegerile din Romania

Marcel Ciolacu a anuntat ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana pe marginea alegerilor din Romania, motivand ca lucrurile depasesc anumite limite, relateaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile locale: Este normal sa ne adresam Europei, sa stie ce se intampla in Romania

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile din Romania, pentru ca lucrurile depasesc anumite limite si este normal sa ne adresam Eruopei,.

Marcel Ciolacu (PSD): Noi suntem pregatiti si vom bate din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit si va invinge din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni. Cu toate acestea, spune el, daca situatia medicala.

Marcel Ciolacu (PSD): A fost vina lui Victor Ponta ca nu s-a realizat alianta electorala pentru Bucuresti. Noi avem un acord politic, pe care il respectam (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca din punctul sau de vedere Victor Ponta, omologul sau de la Pro Romania, este vinovat ca nu s-a realizat alianta de centru-stanga pentru alegerile locale din.

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

CIOLACU: Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

Marcel Ciolacu, anuntul momentului despre Gabriela Firea: Va avea sustinerea totala a partidului

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat, printr-o postare pe Facebook, ce urmeaza sa se intample in viitor si ce rol va avea Gabriela Firea pentru oamenii din Bucuresti.

Marcel Ciolacu: Domnule Orban, ati dus traseismul pe cele mai inalte culmi

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a replicat, vineri, premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta a comentat ca actualul Parlament este retrograd si nu mai reflecta optiunile actuale ale populaiei si ca este cu atat mai bine pentru Romania, cu cat isi inceteaza mai repede mandatul actualul for legislativ.

Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectari cu COVID-19 pe zi

Alegerile parlamentare nu vor putea fi organizate din cauza numarului tot mai mare de infectari cu COVID-19, care ar putea ajunge la 2. 000 de cazuri pe zi, a declarat Marcel Ciolacu, in exclusivitate, la Antena 3. Liderul PSD a adaugat ca PNL va forta totusi organizarea alegerilor si au deja planul facut pentru acest lucru.

Marcel Ciolacu (PSD): Este posibil sa depunem un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare

Marcel Ciolacu a precizat, joi seara, ca este posibil ca PSD sa depuna un proiect de lege pentru amanarea alegerilor generale, pe care Guvernul Orban le programase pentru data de 6 decembrie. Mesajul liderului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )