Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marcel Ciolacu, testat negativ pentru COVID-19. Liderul PSD poate iesi din izolare

B1 B1,
Marcel Ciolacu, testat negativ pentru COVID-19. Liderul PSD poate iesi din izolare

Marcel Ciolacu nu este infectat cu COVID-19. Aflat in izolare, dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata, liderul PSD a primit rezultatul testului, miercuri seara si a aflat caeste. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, suspect din nou de COVID-19. Liderul PSD se afla in izolare

Presedintele PSD Marcel Ciolacu va face din nou testul COVID-19 si va intra din nou in izolare pana la aflarea rezultatului, a transmis marti dimineata PSD.

Marcel Ciolacu: Viitorul depinde doar de noi. PSD a votat o serie de legi asteptate de intreaga societate

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a transmis, marti seara, un mesaj, prin intermediul unei postari de Facebook, in care critica lipsa de masuri concrete,in ceea ce priveste.

Marcel Ciolacu, suspect pentru a doua oara de coronavirus. Ce mesaj a transmis liderul PSD din izolare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este suspect pentru a doua oara de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu mai multe persoane confirmate ulterior pozitiv. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma, atunci cand politicianul si-a anulat tot programul. PSD, asaltat de noul coronavirus Marcel Ciolacu trece prin momente dificile dupa confirmare mai .

Marcel Ciolacu intra in izolare si se testeaza pentru infectia cu coronavirus: Liderul PSD a intrat in contact cu alti social-democrati diagnosticati cu COVID-19 (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca va intra in izolare si se va testa pentru infectia cu coronavirus. Asta dupa ce atat el, cat si alti lideri social-democrati au participat in weekend la o.

MARCEL CIOLACU: Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a facut din nou declaratii de presa de la Cotroceni, ca fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete. in sfarsit, presedintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul, a transmis Ciolacu.

Marcel Ciolacu, din nou suspect de COVID-19 Si-a facut testul si s-a izolat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este din nou suspect de COVID-19 si s-a izolat, in asteptarea rezultatului testului, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Tot in izolare, in asteptarea rezultatului testului COVID, este si Paul Stanescu.

Marcel Ciolacu: Romania trebuie sa se pregateasca cu toate fortele pentru a evita o catastrofa medicala!

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu trage un semnal de alarma si spune ca Romania trebuie sa se pregateasca cu toate fortele pentru a evita o catastrofa medicala.

Marcel Ciolacu: Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete

Marcel Ciolacu, liderul PSD, critica opinia presedintelui Klaus Iohannis care a afirmat ca daca vom .

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: in sfarsit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dur dupa ultimele declaratii facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

Marcel Ciolacu se testeaza de COVID-19 si intra in izolare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se testeaza de COVID-19 si intra in izolare pana la aflarea rezultatului, dupa ce a participat la o intalnire informala cu mai multi reprezentanti ai partidului care au luat boala.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )