Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, din nou suspect de COVID-19 Si-a facut testul si s-a izolat

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu, din nou suspect de COVID-19 Si-a facut testul si s-a izolat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este din nou suspect de COVID-19 si s-a izolat, in asteptarea rezultatului testului, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Tot in izolare, in asteptarea rezultatului testului COVID, este si Paul Stanescu. continuă pe Hotnews

MARCEL CIOLACU: Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a facut din nou declaratii de presa de la Cotroceni, ca fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete. in sfarsit, presedintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul, a transmis Ciolacu.

Marcel Ciolacu, suspect pentru a doua oara de coronavirus. Ce mesaj a transmis liderul PSD din izolare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este suspect pentru a doua oara de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu mai multe persoane confirmate ulterior pozitiv. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma, atunci cand politicianul si-a anulat tot programul. PSD, asaltat de noul coronavirus Marcel Ciolacu trece prin momente dificile dupa confirmare mai .

Marcel Ciolacu, suspect din nou de COVID-19. Liderul PSD se afla in izolare

Presedintele PSD Marcel Ciolacu va face din nou testul COVID-19 si va intra din nou in izolare pana la aflarea rezultatului, a transmis marti dimineata PSD.

MARCEL CIOLACU: Iohannis si Guvernul PNL refuza orice dialog constructiv si se pregatesc doar de alegeri

Marcel Ciolacu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca Romania trebuie sa se pregateasca cu cu toate fortele pentru a evita o catastrofa medicala si acuza Guvernul PNL ca refuza orice dialog constructiv si se pregatesc doar de alegeri.

Marcel Ciolacu: Viitorul depinde doar de noi. PSD a votat o serie de legi asteptate de intreaga societate

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a transmis, marti seara, un mesaj, prin intermediul unei postari de Facebook, in care critica lipsa de masuri concrete,in ceea ce priveste.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: in sfarsit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dur dupa ultimele declaratii facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

Florin Citu, catre Marcel Ciolacu: Fii barbat!

Ministrul de Finante, Florin Citu, ii cere lui Marcel Ciolacu sa recunoasca ca a gresit dupa ce Fondul Monetar International FMI) si-a imbunatatit usor estimarile privind evolutia economiei romanesti.

Marcel Ciolacu se testeaza de COVID-19 si intra in izolare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se testeaza de COVID-19 si intra in izolare pana la aflarea rezultatului, dupa ce a participat la o intalnire informala cu mai multi reprezentanti ai partidului care au luat boala.

Marcel Ciolacu este in izolare dupa ce mai multi lideri PSD sunt pozitiv Covid

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, va efectua un test COVID si va intra in izolare pana la aflarea rezultatului, transmite PSD. M-am vazut cu Radu Moldovan. Dar a stat cu masca toata perioada. Asa este normal, sa ma izolez si sa-mi fac testul, a declarat Ciolacu pentru G4Media. ro.

Marcel Ciolacu intra in izolare si se testeaza pentru infectia cu coronavirus: Liderul PSD a intrat in contact cu alti social-democrati diagnosticati cu COVID-19 (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca va intra in izolare si se va testa pentru infectia cu coronavirus. Asta dupa ce atat el, cat si alti lideri social-democrati au participat in weekend la o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )