Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus. Artistul a fost dus cu izoleta la spital

B1 B1,
Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus. Artistul a fost dus cu izoleta la spital

Dupa moartea actorului Costin Marculescu, o alta veste trista loveste lumea artistilor. Un mare interpret de la noi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, boala respiratorie care a declansat o. continuă pe B1

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus. Artistul a fost dus cu izoleta la spital

Dupa moartea actorului Costin Marculescu, o alta veste trista loveste lumea artistilor. Un mare interpret de la noi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, boala respiratorie care a declansat o.

indragitul artist Marcel Pavel, infectat cu coronavirus

Marcel Pavel a fost dus cu izoleta la Institutul Matei Bals din capitala.

Care este starea lui Marcel Pavel, diagnosticat cu noul coronavirus

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Cantaretul a fost internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. CantaretulMarcel Pavel,despre care se stiainca.

Marcel Pavel a contractat noul coronavirus pe fondul unei duble pneumonii. Cum se simte cantaretul, internat la Matei Bals

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 ca a contactat COVID-19 pe fondul unei duble pneumonii pe care a facuta din cauza schimbarilor de temperatura de pe platoul de.

Vedetele au intrat in panica, dupa ce Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la spital Sediul Antena Stars a fost inchis

Vestea ca marele interpret, Marcel Pavel, a fost confirmat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a starnit panica in lumea vedetelor, relateaza Libertatea. ro. Reamintim caMarcel Pavela fost foarte.

Marcel Pavel, diagnosticat cu COVID-19. Artistul e internat la Institutul Matei Bals din Capitala

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus si a fost internat laInstitutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

Cantaretul Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus si internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Primul bebelus din Romania nascut cu noul coronavirus, la Maternitatea din Sibiu. Mama sa, o femeie de 26 de ani, a fost diagnosticata inca de cand era insarcinata

Primul copil nascut cu noul coronavirus a fost adus pe lume la Maternitatea din Sibiu. Mama bebelusului este o tanara de 26 de ani, confirmata cu Covid-19. Nasterea a avut loc in conditii speciale. Atat.

Antena 1 a suspendat filmarile emisiunii Te cunosc de undeva, dupa ce vedetele postului s-au infectat cu noul coronavirus

Focar de infectie Covid-19 la Antena 1. Dupa ce cantaretul Marcel Pavel a fost confirmat infectat cu noul coronavirus, alte doua vedete au primit si el verdictul teribil al medicilor. Este vorba despre Ozana.

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19. Artistul a fost internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, scrie HotNews. ro, care citeaza surse medicale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )