Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Pavel, decizie radicala dupa ce s-a vindecat. Ce se intampla acum cu artistul

Playtech Playtech,
Marcel Pavel, decizie radicala dupa ce s-a vindecat. Ce se intampla acum cu artistul

Coronavirusul i-a zguduit viata lui Marcel Pavel si parca i-a deschis ochii sa vada ce este important, respectiv sanatatea si familia. Artistul a acordat un interviu pentru viva. ro, in care a recunoscut ca a avut nopti cumplite la spital. Marcel Pavel a vorbit deschis despre perioada cand a fost infectat cu coronavirus Marcel Pavel spune . continuă pe Playtech

Marcel Pavel, marturii tulburatoare dupa ce a invins COVID-19. Eu sunt mereu cu Dumnezeu! M-am trezit din ghearele mortii

Marcel Pavel a povestit despre lupta pe care a dus-o cu COVID-19. Ce inseamna sa vezi moartea cu ochii, cum a fost salvat, cu ce sechele a ramas. Am avut sentimentul ca m-am trezit din ghearele mortii, a spus el.

Marcel Pavel viata dupa COVID-19: Cum s-a schimbat artistul dupa ce a vazut moartea cu ochii

Marcel Pavel a avut parte de cumpana vietii lui dupa ce in urma cu cateva saptamani a trebuit sa lupte cu cea mai terifianta maladie a momentului. Din fericire, artistul s-a vindecat de COVID-19 si isi.

Carrefour, decizie radicala. Sefii francezi au luat o noua masura dura

Carrefour a anuntat ieri ca mareste obiectivul referitor la reducerea costurilor, in cadrul planului sau strategic de reorganizare. in primul semestru al acestui an, Grupul francez a economisit 480 de milioane de euro, transmite Reuters. Carrefour, decizie soc. Sefii francezi au luat o noua masura radicala Profitul operational al grupului francez Carrefour a crescut cu .

Orange, decizie radicala in 2020. Zeci de mii de clienti din Romania sunt vizati

Schimbare imporanta pentru clientii Orange! Compania de telefonie mobila a trimis notificari catre toti clientii prin care ii informeaza ca se va renunta la factura traditionala, pe hartie, fiind adoptat un format electronic. Asada, toti clientii Orange vor primi e-mail cu cat au de plata in fiecare luna. Orange Romania renunta la facturile din hartie .

Dan Petrescu, decizie socanta dupa ce a aflat ca are coronavirus

Desi antrenorul CFR Cluj, Dan Petrrescu, a fost internat intr-un spital din oras dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus, acesta a fost surprins pe strada. Dan Petrescu purta masca de protectie, dar o purta pe frunte. Dan Petrescu, decizie soc dupa ce a aflat ca este infectat cu coronavirus Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )