Libnet.ro
UNICEF

13:15

Marcel Pavel traieste din economii: Mai mult de un an nu cred ca o sa mai rezist

Antena3 Antena3,
Marcel Pavel traieste din economii: Mai mult de un an nu cred ca o sa mai rezist

Marcel Pavelisi mai pot desfasura activitatea din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor din starea de alerta si spune ca traieste din economii. continuă pe Antena3

De ce este si mai periculos Coronavirusul pentru Marcel Pavel

Marcel Pavel traverseaza o perioada extrem de grea din punct de vedere al starii de sanatate. Iata de ce este si mai periculos temutul virus COVID-19 pentru indragitul artist.

Marcel Pavel, deconectat de la aparate - Coronavirusul l-a afectat teribil

Starea lui Marcel Pavel s-a imbunatatit si a fost decontectat de la aparate, dupa cateva zile in care s-a simtit foarte rau. Artistul a fost diagnosticat cu Sars-Cov-2 saptamana trecuta, cand a inceput sa aiba probleme de respiratie.

Victor Ciutacu, contrazis de Teo Trandafir: E fake news. Marcel Pavel, confirmat cu Covid-19, nu a fost in emisiune la Kanal D

Victor Ciutacu, realizator la Romania Tv, care a lansat in spatiul public teoria potrivit careia Marcel Pavel, infectat cu coronavirus, ar fi filmat si pentru Kanal D si ProTv, este contrazis de realizatoarea Teo.

Sinteza zilei. A fost platit Marcel Pavel ca sa spuna ca este infectat cu noul coronavirus? Reactia artistului

Marcel Pavel este tinta unor acuze halucinante dupa anuntul ca a fost infectat cu noul coronavirus.

Bomba zilei. Marcel Pavel cere daune uriase in instanta

Marcel Pavel este tinta unor acuze halucinante dupa anuntul ca a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul i-a ingropat pe mincinosi cu probe, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, si anunta ca va cere daune uriase in instanta.

Cum le raspunde Marcel Pavel celor care il acuza ca a fost platit sa spuna ca are COVID-19: Nu am declarat si nu sustin faptul ca exista acest virus ordinar

Cantaretul Marcel Pavel 60 de ani) a reactionat dur fata de criticile aparute pe pagina sa de Facebook la mesajul in care anunta ca a fost diagnosticat cu COVID-19 si in care multumea medicilor de la institutul Matei Bals.

Starea de sanatate a lui Marcel Pavel s-a inrautatit in ultimele zile. Artistul a marturisit ca a fost cu un picior in groapa (VIDEO)

Starea de sanatate a lui Marcel Pavel s-a inrautatit in ultimele zile de spitalizare, din cauza infectarii cu noul coronavirus, dar si a unei duble pneumonii pe care a facut-o din cauza conditiilor de pe.

Val de infectari cu coronavirus la Antena 1: Celebra cantareata Ami, anunt de ultima ora, dupa ce a filmat alaturi de Marcel Pavel si Ozana Barabancea

Dupa un val de infectari cu COVID-19 care a lovit din plin vedetele Antenei 1, iata ca apar si vesti bune. Celebra cantareata Ami, desia fost prezenta la filmari alaturi de Marcel Pavel, Ozana.

Ciolacu ataca PNL dupa ce directorul Unifarm a fost saltat pentru fapte de coruptie: Vor prelungirea starii de alerta la nesfarsit, ca sa fure si mai mult

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa ce directorul Unifarm a fost acuzat de fapte de coruptie, ca social-democratii au atras atentia ca, prin achizitiile directe din timpul pandemiei, se fura. De aceea vor prelungirea starii de alerta la nesfarsit, ca sa fure si mai mult, afirma Ciolacu.

Mihai Teja vrea mai mult dupa trei victorii la rand: Le-am spus si baietilor de ce nu

FC Voluntari e pe cai mari de la reluarea campionatului, cu trei victorii din tot atatea meciuri, iar antrenorul Mihai Teja spune ca isi doreste chiar mai mult de atat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )