Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marcel Toader a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a lipsit de la notar

Antena3 Antena3,
Marcel Toader a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a lipsit de la notar

Desi pe 13 septembrie, Marcel Toader si Maria Constantin trebuiau sa semneze actele de divort la notar, omul de afaceri a lipsit. Acesta a povestit care este adevaratul motiv pentru care nu s-a. continuă pe Antena3

Culisele telenovelei mondene: Marcel Toader a cerut 20.000 de euro pentru dezvaluirile din presa despre divort

Chiar daca initial au declarat ca nu vor sa ofere detalii privind divortul dintre ei, se pare ca Marcel Toader si-a negociat dezvaluirile despre despartirea de Maria Constantin cu un post de televiziune pe.

Marcel Toader, o ultima mare rugaminte pentru Maria Constantin, inainte de divort

Marcel Toader si Maria Constantin vor divorta oficial miercuri, la expirarea ragazului impus de legea civila in situatia separarii amiabile la notar. inainte de rupe total legaturile cu Maria,.

Esueaza pe toate planurile! Marcel Toader a cerut insolventa: Afacerea sa, pe butuci

Dupa o casnicie ratata, Marcel Toader are probleme si in viata profesionala! Afacerea lui Marcel Toader a ajuns falimentara, scrie Click. Toader s-a batut cu pumnii in piept ca e.

Decizia Mariei Constantin dupa ce Marcel Toader a REFUZAT sa divorteze

Divortul dintre Maria Constantin si Marcel Toader se amana! Afaceristul nu a mers miercuri la notar pentru a semna desfacerea casatoriei, precizand ca vrea sa mearga in instanta. Conform.

Rasturnare de situatie in cuplul Marcel Toader - Maria Constantin. M-am decis la 4 dimineata!

Marcel Toader trebuia sa ajunga la notar miercuri dimineata pentru a divorta de sotia lui, Maria Constantin, insa omul de afaceri s-a razgandit. ) m-am decis la 4 dimineata! Nu.

Prima reactie a Andreei Marin dupa ce a fost vazuta de mana cu Marcel Toader

Andreea Marin reactioneaza dupa ce in presa tabloida s-a scris ca este noua iubita a lui Marcel Toader, afacerist aflat in plin divort de cantareata de muzica populara Maria.

O cunoscuta artista a primit o poza indecenta cu Marcel Toader

Cantareata de muzica populara Saveta Bogdan sustine ca a primit o poza indecenta cu Marcel Toader Artista a facut declaratia in direct la Antena Stars. Saveta Bogdan a marturisit ca a.

Marcel Toader, declaratii despre Andreea Marin: Am iesit de cateva ori impreuna! imi place ca femeie!

Dupa ce in presa centrala au aparut informatii cu privire la o posibila relatie intre Marcel Toader si Andreea Marin, acesta a tinut sa aduca lamuriri cu privire la acest zvon. Dupa ce.

Dezvaliri despre viata amoroasa a lui Marcel Toader! L-am vazut la sala de mana cu Andreea Marin

Apar tot mai multe informatii legate de Marcel Toader. Cel mai recent zvon spune ca, dupa despartirea de Maria Constantin, a fost vazut la sala, in timp ce se tinea de mana cu Andreea Marin. La.

Dezvaluiri despre viata amoroasa a lui Marcel Toader! L-am vazut la sala de mana cu Andreea Marin

Apar tot mai multe informatii legate de Marcel Toader. Cel mai recent zvon spune ca, dupa despartirea de Maria Constantin, a fost vazut la sala, in timp ce se tinea de mana cu Andreea Marin. La.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )