Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prima reactie a Andreei Marin dupa ce a fost vazuta de mana cu Marcel Toader

B1 B1,
Prima reactie a Andreei Marin dupa ce a fost vazuta de mana cu Marcel Toader

Andreea Marin reactioneaza dupa ce in presa tabloida s-a scris ca este noua iubita a lui Marcel Toader, afacerist aflat in plin divort de cantareata de muzica populara Maria. continuă pe B1

Izaura Anghel, prima reactie dupa eliberarea lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a avut o prima reactie dupa eliberarea lui Mircea Basescu. Aceasta s-a aratat revoltata de decizia instantei. Eu nu ma asteptam sa scape, i-a venit la camera.

Zana sau scorpie? Acuzatii GRAVE la adresa Andreei Marin! A pus 600 de suflete in pericol

Zana buna a surprizelor este acuzata ca face fapte rele de catre Marius Chirca,fondatorul asociatiei Kola Kariola. Acesta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca Andreea Marin a pu.

Victor Ponta, prima reactie in cazul fostului sau consilier Mirel Palada: Ar trebui sa-si dea singur un pumn

Victor Ponta a reactionat, joi, pe Facebook, dupa ce fostul sau consilier, Mirel Palada, l-a agresat intr-o emisiune TV pe senatorul USR Mihai Gotiu. Oricat de provocator sau de enervant este un advers.

Simona Halep are un NOU antrenor! Prima reactie: E o placere si o onoare!

Andrei Pavel a fost cooptat de SimonaHalepin staff. Pavel va ramane in continure in functia de capitan nejucator al echipei de Cupa Davis, insa va colabora cu Halep si va.

Radu Banciu, despre lipsa de reactie din PSD dupa ce Palada l-a batut pe Gotiu: Asta pentru ca e in USR este un potential cadavru la televizor? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu lipsa de reactie din interiorul PSD privind nefericitul incident din pauza publicitara a emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )