Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marcel Toader A MURIT! PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI: Interventia DISPERATA a medicilor (FOTO)

B1 B1,
Marcel Toader A MURIT! PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI: Interventia DISPERATA a medicilor (FOTO)

Sambata a fost ziua in care Marcel Toader ne-a parasit. SCANDAL MONSTRU iNTRE ANDREEA MARIN SI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA USA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RAZBOIUL Afaceristul a facut infarct. continuă pe B1

Marcel Toader a murit. Cum arata fostul rugbyst pe vremea cand Romania obtinea cel mai mare rezultat din istoria acestui sport

Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct in timp ce se afla la masa impreuna cu cativa prieteni, la Peris. Medicii de pe ambulanta au incercat mai bine de o ora sa-l resusciteze, dar fara rezultat.

Marcel Toader a murit. Reactiile fostelor sotii si Maria Constantin

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Vestea decesului sau i-a luat prin surprindere pe apropiati, dar si pe fostele sale sotii.

Marcel Toader a murit. Cum s-a transformat afaceristul din print in cersetor

Marcel Toader s-a remarcat ca om de afaceri, fiind mereu in topul miliardarilor, dar in ultima perioada se pare ca avea o situatie dificila, in aparitiile sale TV vorbind despre conditiile improprii in care traia.

Marcel Toader a murit

Omul de afaceri Marcel Toader, fostul sot al si al Mariei Constantin a murit, informeaza Antena 3.

Prieten aflat langa Marcel Toader cand a murit: Nimic nu s-a mai putut face pentru el

Solistul Johnny Sandulescu era langa Marcel Toader in momentul in care acesta a suferit un infarct si povesteste ca totul s-a intamplat foarte repede, si ca omul de afaceri n-a avut nicio sansa.

Primele imagini de la locul in care a murit Marcel Toader

Marcel Toader a murit azi, la numai 56 de ani. Aflat acasa la un bun prieten de-ai sai, afaceristul a facut infarct, iar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva. in urma cu scurt timp,.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Marcel Toader a murit in urma unui infarct in cursul zilei de sambata, in timp ce era la o masa cu prietenii. Fostul jucator de rugby incepuse de putin timp sa practice o munca extrem de epuizanta:.

Marcel Toader a murit! Mesajul fostei sotii cand a auzit vestea trista

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a muritin urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

Marcel Toader a murit. Omul de afaceri avea doar 56 de ani

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. in curs de actualizare .

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )