Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marcel Toder a murit. De ce nu merge Gabriela Cristea la inmormantare

Adevărul Adevărul,
Marcel Toder a murit. De ce nu merge Gabriela Cristea la inmormantare

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata, 3 august, la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct, iar una dintre fostele sale sotii, prezentatoarea TV Gabriela Cristea 44 de ani), a declarat ca nu va merge la inmormantarea acestuia. continuă pe Adevărul

Gabriela Cristea, reactie dura dupa moartea lui Marcel Toader. Nu o sa merg la inmormantare! Iata motivul

Gabriela Cristea a fost contactata de jurnalisti pentru a spune ce simte acum, dupa moartea lui Marcel Toader. Reactia ei a fost destul lipsita de empatie, dar este una la care oricine s-ar fi asteptat. Prezentatoarea TV i-a fost sotie pana in 2013, iar afaceristul a avut cu ea cea mai lunga casnicie din cele .

Marcel Toader a fost casatorit de 6 ori. Scandaluri uriase cu Gabriela Cristea si Maria Constantin

Cine se uita la palmaresul amoros al lui Marcel Toader ar crede, la prima vedere, ca era un cuceritor neintrecut, un Don Juan al vremurilor prezente. Pe cat de multe femei a reusit, insa, sa agate, pe atat de multe divorturi a si avut. Cert este ca era un barbat de moda veche, caruia nu-i .

Gabriela Cristea, socata de moartea lui Marcel Toader! Primele declaratii dupa decesul fostului ei sot

Nu-mi vine sa cred si stirea asta sper sa nu fie o gluma proasta, asa cum s-a mai intamplat in alte cazuri. Condoleante familiei!, a declarat Gabriela Cristea dupa .

Renunta la televiziune? Gabriela Cristea face anuntul SOC: Si alte vedete au luat decizia...

Gabriela Cristea a facut un anunt socant emisiunea pe care o avea la Antena Stars. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE GALERIE FOTO) Frumoasa prezentatoarea a spus ca renunta.

Gabriela Cristea NU iL IARTA pe Marcel Toader nici dupa MOARTE: Nu o sa merg la inmormantare, eu am familia mea...

Marcel Toader a murit sambata, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Vestea a luat prin suprindere intreaga lume mondena din Romania.

Marcel Toader a murit. Reactiile fostelor sotii Gabriela Cristea si Maria Constantin

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Vestea decesului sau i-a luat prin surprindere pe apropiati, dar si pe fostele sale sotii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )