Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela afirma ca daca Guvernul Citu nu va fi votat, atunci romanii vor dori anticipate

România Liberă România Liberă,
Marcel Vela afirma ca daca Guvernul Citu nu va fi votat, atunci romanii vor dori anticipate

Presedintele PNL Caras-Severin, Ion Marcel Vela, ministru al Afacerilor Interne, a declarat ca, in c. continuă pe România Liberă

Marcel Vela: Daca guvernul Citu nu va fi votat, imi voi dori alegeri anticipate, ca orice roman (VIDEO)

In situatia in care guvernul premierului desemnat, Florin Citu, nu va fi votat si va fi boicotat de catre PSD, isi vor dori alegeri anticipate ca orice roman care vede ca PSD a blocat Parlamentul, a declarat.

Marcel Vela, prins cu minciuna. Ordinul care il da de gol

Printr-un Ordin de ministru, Marcel Vela a incercat sa modifice Hotararea de Guvern nr. 7142018 privind drepturile si obligatiile personalului autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii in interesul serviciului.

Precizarea importanta a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela: Dezavuez ferm afirmatiile prefectului judetului Bihor!

Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela a facut o precizare importanta in urma declaratiilor facute de prefectul judetului Bihor, Dumitru Tiplea. Acesta a intervenit in direct la Antena 3 si a spus ca o persoana aflata in izolare la domiciliu, ar putea parasi locuinta pentru a pleca la cumparaturi.

Surse: Ce ministri noi apar in Guvernul Citu

Liberalii se vor misca repede cu depunerea programului de guvernare al Cabinetului Citu si cu noua lista de ministri, aproape identica celei din Guvernul Orban. Nume noi ar urma sa fie la Finante si la Dezvoltare, potrivit unor surse politice. De asemenea, Ludovic Orban cel mai probabil nu va intra in noul Guvern.

Surpriza pe scena politica. Guvernul Citu, sustinut din PSD

Lucian Romascanu face dezvaluiri surprinzatoare pe scena politica. Senatorul PSD sustine ca social democratii sunt deschisi oricarei solutii care poate pune capat crizei politice si ca este posibil ca premierul desemnat Florin Citu sa coalizeze o majoritate in Parlament, asa incat guvernul pe care il formeaza sa fie investit.

DEPUTATUL MIHAELA HUNCA: Pro Romania nu va vota Guvernul Citu

Deputatul Mihaela Hunca a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Pro Romania nu va vota in Parlament cabinetul propus de premierul desemnat Florin Citu.

Guvernul Citu, fara surprize. Premierul desemnat schimba doar cateva nume de pe lista fostului Cabinet

Premierul desemnat de Klaus Iohannis, Florin Citu, are la dispozitie 10 zile pentru formarea unui nou cabinet pe care sa il prezinte in fata Parlamentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )