Libnet.ro
UNICEF

08:15

Surse: Ce ministri noi apar in Guvernul Citu

Adevărul Adevărul,
Surse: Ce ministri noi apar in Guvernul Citu

Liberalii se vor misca repede cu depunerea programului de guvernare al Cabinetului Citu si cu noua lista de ministri, aproape identica celei din Guvernul Orban. Nume noi ar urma sa fie la Finante si la Dezvoltare, potrivit unor surse politice. De asemenea, Ludovic Orban cel mai probabil nu va intra in noul Guvern. continuă pe Adevărul

Surse. PNL bate palma cu Nicusor Dan. Liberalii il vor sustine pe fondatorul USR in cursa pentru Primaria Capitalei

PNL il va sustine pe Nicusor Dar Dan in cursa pentru Primaria Capitalei, au precizat pentru Adevarul surse politice. Ludovic Orban va face o conferinta de presa de la pra 12. 00, eveniment la care cel mai probabil va fi discutata si aceasta tema.

Guvernul Citu, fara surprize. Premierul desemnat schimba doar cateva nume de pe lista fostului Cabinet

Premierul desemnat de Klaus Iohannis, Florin Citu, are la dispozitie 10 zile pentru formarea unui nou cabinet pe care sa il prezinte in fata Parlamentului.

Surpriza pe scena politica. Guvernul Citu, sustinut din PSD

Lucian Romascanu face dezvaluiri surprinzatoare pe scena politica. Senatorul PSD sustine ca social democratii sunt deschisi oricarei solutii care poate pune capat crizei politice si ca este posibil ca premierul desemnat Florin Citu sa coalizeze o majoritate in Parlament, asa incat guvernul pe care il formeaza sa fie investit.

Tomac: Vom discuta in partid daca votam guvernul Citu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a spus, miercuri seara, ca o decizie privind votarea guvernului Citu va fi luata in urma unor discutii in partid, dar ca regreta ca presedintele nu l-a desemnat premier pe Cristian Diaconescu, anunta Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )