Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marcel Vela a anuntat schimbarea sefilor Jandarmeriei Romane

România Liberă România Liberă,
Marcel Vela a anuntat schimbarea sefilor Jandarmeriei Romane

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri inlocuirea sefilor Jandarmeriei Romane, generalul . continuă pe România Liberă

VIDEO Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat schimbarea conducerii Jandarmeriei

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri schimbarea conducerii Jandarmeriei Romane.

Marcel Vela i-a destituit pe sefii Jandarmeriei Romane

Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a destituit, vineri, pe sefii Jandarmeriei Romane, generalul de brigada Constantin Florea si colonelul Grigore Ciausescu. La conducerea institutiei au fost numiti colonelul Bogdan Enescu, in varsta de 46 de ani si.

Ministrul Vela l-a numit pe Bogdan Enescu in fruntea Jandarmeriei Romane. Prim-adjunctul sau este Ionut-Gabriel Cimpanu, conducatorul jandarmilor din Afganistan (VIDEO)

Colonelul Bogdan Enescu este noul sef al Jandarmeriei Romane, a anuntat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. De astazi am incetat imputernicirile celor care conduc Jandarmeria Romana, domnul.

Ministrul Internelor, Marcel Vela: Este exclusa implicarea unor politicieni, altii decat din PSD in evenimentele din 10 august

Ministrul Internelor, Marcel Vela, sustine ca este exclusa implicarea in evenimentele din 10 august 2018 a altor politicieni decat cei de la PSD. Vela a facut aceasta precizare dupa ce a fost rugat sa comenteze.

MARCEL VELA, DESPRE 10 AUGUST: Este exclusa implicarea unor politicieni altii decat din PSD

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca este exclusa implicarea unor politicieni de la alte formatiuni decat PSD in evenimentele violente din 10 august 2018 din Piata Victoriei, potrivit News. ro.

Marcel Vela, despre 10 august: in principiu, Jandarmeria ar trebui sa-si retraga plangerea depusa la DIICOT. in ultima perioada, nu a prea colaborat cu conducerea MAI

Ministrul afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca in principiu, Jandarmeria ar trebui sa-si retraga plangerea de la DIICOT privind protestul din 10 august 2018. Este un moment in care nu ma.

Cine sunt noii sefi ai Jandarmeriei, Bogdan Enescu si Ionut Daniel Cimpeanu

Ministrul Afacerilor Interne a decis schimbarea conducerii Jandarmeriei Romane. Marcel Vela a anuntat ca incepand din 20 decembrie 2019 colonelul Bogdan Enescu, a fost imputernicit pentru o perioada de trei luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )