Libnet.ro
UNICEF

15:16

Marcel Vela, apel la calm si solidaritate: Situatia e sub control; nu contribuiti la propagarea mesajelor de panica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marcel Vela, apel la calm si solidaritate: Situatia e sub control; nu contribuiti la propagarea mesajelor de panica

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, in contextul epidemiei de coronavirus, ca situatia e sub control si a facut apel la populatie sa evite deplasarile si sa nu contribuie la propagarea mesajelor de panica. continuă pe Wall-Street Ro

Marcel Vela: Instituirea starii de urgenta este spre binele tuturor. Fac apel la calm si solidaritate. Situatia este sub control (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, duminica, referitor la instituirea starii de urgentain Romania, ca aceasta este o masura adoptata spre binele tuturor in contextul raspandirii.

Marcel Vela face apel la calm si solidaritate: Decretarea starii de urgenta e in interesul cetatenilor

Marcel Vela le-a transmis romanilor, in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Interne, ca starea de urgenta decretata de Klaus Iohannis e o masura luata de multe tari europene si e in interesul cetatenilor. Ministrul a facut apel la calm si la solidaritate pentru a ajuta la limitarea raspandirii infectiei cu COVID-19.

MARCEL VELA: Starea de urgenta ne va permite sa luam cele mai potrivite masuri pentru limitarea noului coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, duminica, ca s-a lucrat non-stop la intocmirea notei de fundamentare care va permite presedintelui instituirea starii de urgenta.

Cine poate fi considerat contact direct al unei persoane diagnosticata cu COVID-19. Ministrul Marcel Vela a explicat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat in cadrul unei declaratii de presa sase situatii in care o persoana poate fi considerata contact direct al unui bolnav de coronavirus.

Mircea Beuran, acuzat de mita, plasat sub control judiciar pentru doua luni

Contestatia medicului Mircea Beuran la masura arestului la domiciliu a fost admisa de Curtea de Apel Bucuresti. Instanta a dispus control judiciar pe o perioada de 60 de zile, decizia fiind definitiva, transmite Mediafax. Beruan este urmarit penal pentru luare de mita.

Chirurgul Mircea Beuran, cercetat sub control judiciar in dosarul de luare de mita

Chirurgul Mircea Beuran scapa de arestul la domiciliu si va fi cercetat in continuare sub control judiciar in dosarul in care este supectat ca a primit 10. 000 de euro drept mita. Decizia definitiva a fost luata.

Mircea Beuran va fi cercetat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a admis o contestatie depusa de Mircea Beuran,revocandu-i acestuia arestul .

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )