Libnet.ro
UNICEF

10:31

Marcel Vela: Instituirea starii de urgenta este spre binele tuturor. Fac apel la calm si solidaritate. Situatia este sub control (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela: Instituirea starii de urgenta este spre binele tuturor. Fac apel la calm si solidaritate. Situatia este sub control (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, duminica, referitor la instituirea starii de urgentain Romania, ca aceasta este o masura adoptata spre binele tuturor in contextul raspandirii. continuă pe B1

MARCEL VELA: Starea de urgenta ne va permite sa luam cele mai potrivite masuri pentru limitarea noului coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, duminica, ca s-a lucrat non-stop la intocmirea notei de fundamentare care va permite presedintelui instituirea starii de urgenta.

Eugen Tomac este blocat in SUA: Cand am aterizat la Washington, presedintele Trump tocmai anunta instituirea starii de urgenta

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, pe Facebook ca este blocat in SUA. Tomac spune ca a ajuns la Washington exact cand presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat instituirea starii de urgenta. Evenimentul la care a fost invitat a fost amanat.

Marcel Vela face apel la calm si solidaritate: Decretarea starii de urgenta e in interesul cetatenilor

Marcel Vela le-a transmis romanilor, in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Interne, ca starea de urgenta decretata de Klaus Iohannis e o masura luata de multe tari europene si e in interesul cetatenilor. Ministrul a facut apel la calm si la solidaritate pentru a ajuta la limitarea raspandirii infectiei cu COVID-19.

Vela: Starea de urgenta - o masura care vine in sprijinul autoritatilor pentru a putea actiona in folosul cetatenilor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca instituirea starii de urgenta va permite autoritatilor sa ia cele mai potrivite masuri pentru gestionarea si prevenirea infectiei cu noul coronavirus COVID-19).

IN CAZUL RASPANDIRII COVID-19 Avocatul Poporului solicita instituirea starii de urgenta

Avocatul Poporului, institutie condusa de Renate Weber ex-ALDE), solicita presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus, iar Parlamentului sa o aprobe. Instituirea starii de urgenta ar duce la suspendarea mai multor drepturi cetatenesti, dar si la imposibilitatea dizolvarii Parlamentului pana la incetarea starii.

Adrian Ursu, dupa ce Iohannis a anuntat instituirea starii de urgenta in Romania: Vom vedea un presedinte mult mai implicat

Adrian Ursu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a instituit stare de urgenta in Romania.

Cine poate fi considerat contact direct al unei persoane diagnosticata cu COVID-19. Ministrul Marcel Vela a explicat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat in cadrul unei declaratii de presa sase situatii in care o persoana poate fi considerata contact direct al unui bolnav de coronavirus.

Marcel Vela, apel la calm si solidaritate: Situatia e sub control; nu contribuiti la propagarea mesajelor de panica

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, in contextul epidemiei de coronavirus, ca situatia e sub control si a facut apel la populatie sa evite deplasarile si sa nu contribuie la propagarea mesajelor de panica.

Stare de urgenta. Marcel Vela, despre noile masuri pentru limitarea infectiilor cu COVID-19 VIDEO

Peste numai cateva ore Romania intra in starea de urgenta decretata de presedintele Klaus Iohannis. Autoritatile pregatesc masuri pentru gestionarea si limitarea infectiilor. Printre altele s-a hotarat ca toate persoanele care se intorc din tari care au mai mult de 500 de cetateni confirmati cu COVID-19 sa fie introduse direct in izolare pentru 14 zile.

Arafat face apel la calm dupa anuntul privind starea de urgenta: Sa avem incredere unii in ceilalti

Seful Departamentului pentru situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, face apel la calm si responsabilitate, dupa anuntul presedintelui privind declararea starii de urgenta. Declararea starii de urgenta este menita sa ajute, sa sprijine si in nici un caz sa creeze probleme, a transmis Arafat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )