Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marcel Vela asigura ca reorganizarea MAI nu va avea ca efect restructurari de personal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Vela asigura ca reorganizarea MAI nu va avea ca efect restructurari de personal

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne a transmis, joi, referitor la decizia ministrului Marcel Vela de a restructura activitatea, ca nu este de acord cu comasarea inspectoratelor judetene. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre reorganizarea Internelor: imi asum

Ministrul de Interne, Marcel Vela, transmite un nou mesaj in care subliniaza ca isi asuma reorganizarea din toate structurile militare sau civile, chiar daca va presupune masuri care deranjeaza. El a dat, totodata, asigurari ca aceasta reorganizare nu inseamna disponibilizari.

MARCEL VELA, DESPRE RESTRUCTURAREA MAI: Am discutat doar cu Jandarmeria care este de acord sa copieze modelul Politiei de Frontiera

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca a discutat cu Jandarmeria despre restructurarile din cadrul ministerului, iar aceasta este de acord sa copieze modelul Politiei de Frontiera, adica sa existe o comanda regionala, care sa aiba in subordine mai multe inspectorate actuale, relateaza News. ro.

Marcel Vela vrea reorganizarea Politiei si Jandarmeriei

Ministrul de Interne are de gand sa restructureze Politia si Jandarmeria. Vela a declarat, luni, ca .

Marcel Vela, reactie ferma in scandalul monstru de la Interne: imi asum, chiar daca deranjeaza

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj in care subliniaza ca isi asuma reorganizarea in toate structurile militare sau civile de la nivelul MAI, chiar daca asta va presupune masuri care deranjeaza.

Vela, despre reorganizarea Internelor: imi asum, chiar daca va deranja. Va presupune si reducerea unor posturi de conducere, cu salarii foarte mari

Marcel Vela a sustinut ca la nivelul Ministerului de Interne sunt analizate in aceste zile mai multe masuri de reorganizare a activitatii din toate structurile militare sau civile. Managementul trebuie.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre moartea Cristinei Topescu: Este prea devreme sa ne pronuntam

Marcel Vela a precizat ca o vecina a sunat la 112 deoarece nu a mai zarit-o de mai multe zile pe Cristina Topescu si a observat ca masina din fata casei era nemiscata.

Ce rude mai avea Cristina Topescu in viata. De ce nimeni nu a cautat-o atata timp

Jurnalista Cristina Topescu a murit duminica,12 ianuarie. Ce rude mai avea in viata? De ce nimeni nu a cautat-o atata timp? Sir de blesteme. Ce rude mai avea Cristina Topescu in viata? Fosta realizatoare TV Cristia Topescu a fost gasita moarta in propria casa din Otopeni duminica seara, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia .

Vela anunta verificari in mai multe judete, dupa ce s-a descoperit ca la ISU Dolj 101 cadre militare sunt rude: S-ar putea ca aceasta epidemie sa fie in toata tara (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntatca se vor face verificari in mai multe judete, dupa ce presa a relatat ca la ISU Dolj 101 de cadre militare angajate sunt rude intre ele. Ministrul a mai preci.

Ministrul de Interne, despre unii sindicalisti: Si-au mai facut un pic de propaganda electorala, pentru ca inteleg ca vor sa candideze la Parlament (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat ca in aceasta saptamana va fi realizat planul de reorganizare a Politiei Romane, in urma consultarii cu structurile ministerului. in acest context, sindicatele l-.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )