Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vela anunta verificari in mai multe judete, dupa ce s-a descoperit ca la ISU Dolj 101 cadre militare sunt rude: S-ar putea ca aceasta epidemie sa fie in toata tara (VIDEO)

B1 B1,
Vela anunta verificari in mai multe judete, dupa ce s-a descoperit ca la ISU Dolj 101 cadre militare sunt rude: S-ar putea ca aceasta epidemie sa fie in toata tara (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntatca se vor face verificari in mai multe judete, dupa ce presa a relatat ca la ISU Dolj 101 de cadre militare angajate sunt rude intre ele. Ministrul a mai preci. continuă pe B1

Vela: S-ar putea sa fie o epidemie de angajari pe grade de rudenie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, luni, ca se vor face verificari in mai multe judete, dupa ce la ISU Dolj presa a relatat ca cele 101 cadre angajate sunt rude intre ele.

MARCEL VELA, DESPRE RESTRUCTURAREA MAI: Am discutat doar cu Jandarmeria care este de acord sa copieze modelul Politiei de Frontiera

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca a discutat cu Jandarmeria despre restructurarile din cadrul ministerului, iar aceasta este de acord sa copieze modelul Politiei de Frontiera, adica sa existe o comanda regionala, care sa aiba in subordine mai multe inspectorate actuale, relateaza News. ro.

Asistentul din Braila condamnat la 8 ani pentru ca a violat mai multe paciente, eliberat dupa nici 3 ani de inchisoare

Asistentul de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Viorel Milcu, condamnat definitiv in 2018 de Curtea de Apel Galati la 8 ani de inchisoare, pentru ca a violat mai multe paciente in timp ce erau internate in unitatea medicala, a fost eliberat din penitenciar dupa aproximativ 3 ani, informeaza Agerpres.

Investigatie la mai multe primarii din Mures. Consiliul Concurentei suspecteaza ca 11 licitatii pentru delegarea serviciilor de salubrizare au fost trucate

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie, sub suspiciunea ca 11 licitatii organizate pentru delegarea serviciilor de salubrizare, intre 2017 si 2019, de mai multe unitati administrativ-teritoriale din Mu.

Slusari transmite Procuraturii anexele raportului Kroll care ar contine mai multe nume ai celor implicati in frauda

Presedintele fostei Comisii parlamentare de ancheta privind frauda bancara, deputatul Alexandru Slusari, sustine ca astazi, 13 ianuarie, la prima ora va expedia procurorului general doua anexe la raportul Kroll, care contin mai multe nume ale persoanelor implicate in devalizarea sistemului bancar si care, potrivit lui, demult sunt arhicunoscute.

Marcel Vela anunta o eficientizare si o restructurare a MAI

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat ca luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare si restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel incat acest minister sa creasca in perceptia romanilor privind increderea.

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

Evolutia PIB-ul Romaniei la nivel judetean si regional in 2019. Cele mai performante judete

Regiunile Nord-Vest si Nord-Est au avut in 2019 cea mai mare crestere economica, de 5,3%, cu peste 1 procent fata de media nationala, situata la 4%. Din cadrul acestor doua regiuni se remarca judetele Cluj si Neamt, cu cresteri ale Produsului Intern Brut de de 6,1%, respectiv 7%.

Romania a importat de patru ori mai multe gaze in octombrie 2019

Romania a importat in octombrie 2019 un cantitate de gaze de 2,991 milioane de MWh, de aproape patru ori mai mare decat in aceeasi luna a anului precedent, potrivit datelor Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie.

Puterea Dragostei, Kanal D. Cum arata Simina de la Puterea Dragostei inainte de operatii! Mai intorceai capul dupa ea?

Simina de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase fete din casa, daca judecam dupa numarul de pretendenti pe care ii are. Bruneta, cu o silueta la care viseaza orice femeie, nas mic si buze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )