Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela cere control la ISU Dolj pentru a verifica daca sunt 101 angajati cu grade de rudenie

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela cere control la ISU Dolj pentru a verifica daca sunt 101 angajati cu grade de rudenie

Ministrul de interne Marcel Vela a anuntat ca trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dolj pentru a afla daca este adevarat ca peste 100 de angajati din unitate au diferite grade de rudenie intre ei si daca se impun sanctiuni, scrie Mediafax. Reprezentantii ISU spun ca nu cunosc cifra exacta, insa este posibil sa fie reala. continuă pe Hotnews

Marcel Vela trimite Corpul de Control la ISU Dolj, unde ar fi angajate 101 cadre militare, rude intre ele

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj, unde 101 cadre militare angajate ar fi rude intre ele. Summary.

Ministrul Internelor trimite Corpul de control la ISU Dolj dupa ce s-a descoperit ca 101 cadre militare angajate acolo sunt rude. Vela: Ca om, nu mi se pare corect, ca ministru trebuie sa gasesc argumente juridice ca sa pot interveni (VIDEO)

Ancheta de amploare la ISU Dolj, dupa ce sefii Pompierilor au descoperit ca in cadrul institutiei sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie intre ele, informeaza Libertatea. Cap.

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, condusa de Gabriel Oprea, isi reafirma sprijinul pentru Marcel Vela, dupa decizia de a creste salariile angajatilor din M.A.I

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul isi reafirma sprijinul pentru Ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa ce acesta a ascultat propunerile formulate de liderul Uniunii, Gabriel Oprea, si a de.

Ministrul de Interne Marcel Vela scoate politistii din birouri si ii trimite in strada

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat ca luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare si restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel incat acest minister sa creasca in perceptia romanilor privind increderea. Vela a spus ca a constatat ca sunt prea multi politisti in birouri si prea putini in strada, iar cei din strada nu sunt bine dotati.

Marcel Vela anunta o eficientizare si o restructurare a MAI

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat ca luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare si restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel incat acest minister sa creasca in perceptia romanilor privind increderea.

Marcel Vela justifica secretizarea salariilor din Ministerul de Interne: Tine de obligatia de a nu incalca o lege de siguranta nationala

Ordonanta de urgenta 12020, prin care se corectau masurile introduse prin Ordonanta lacomiei OUG 114), aduce modificari si in cazul Legii-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Actul normativ stipuleaza ca institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala sunt exceptate de la obligatia de a publica, printre altele, salariile angajatilor. Ministrul de interne Marcel Vela spune insa ca termenul de secretizare a salariilor din directiile subordonate MAI este fortat, fiind vorba de fapt despre intregul sistem de aparare, ordine publica si siguranta nationala si de a nu incalca o lege care tine de siguranta nationala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )