Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela considera ca membri de sindicat au cazut in capcana politistilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Vela considera ca membri de sindicat au cazut in capcana politistilor

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca protestul de marti al politistilor este o diversiune, iar in aceasta capcana au cazut membri de sindicat onesti, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Vela: Protestul politistilor e neautorizat. Pensionarul Coarna, cu un salariu mai mare decat mine, manipuleaza oameni onesti, pentru ca va candida la parlamentare (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a subliniat ca protestul organizat marti de politisti, in fata sediului MAI - concomitent cu momentul in care institutia isi prezenta bilantul, este unul.

Marcel Vela doreste recastigarea increderii populatiei in structurile din minister

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, marti, la bilantul MAI, ca in ultimii doi ani nivelul de incredere al populatiei in Politie, in Jandarmerie, in Minister a scazut dramatic dupa interventia din 10 august si dupa tragedia de la Caracal si ca isi doreste recastigarea increderii populatiei in structurile din minister si in angajatii acestuia.

Marcel Vela, inainte de audierile din Parlament: A fost onorant avizul negativ de data trecuta. Acum e o perturbare seismico-politica la nivel parlamentar si e posibil orice (VIDEO)

Marcel Vela, ministru interimar al Afacerilor Interne si, totodata, propus pentru functia plina, sustine ca a fost onorant avizul negativ pe care i l-a dat PSD la ultima runda de audieri din comisiile de.

Marcel Vela, in vreme de coronavirus: Exista o evaluare si o centralizare a tuturor stirilor, astfel incat dumneavoastra sa le primiti centralizat, operativ si transparent (VIDEO)

Ministrul Marcel Vela a precizat ca achizitionarea termo-scannerelor pentru aeroporturile din tara nu tine de Ministerul Afacerilor Interne, ci de cel al Finantelor. Cu coronavirusul si cu tot ceea ce tine .

DumitruCoarna: Marcel Vela s-a enervat extrem de mult, pentru ca nu respecta legea. Omul nu intelege sistemul

Presedintele SNPPC, DumitruCoarna, acuza ca ministrul de Interne Marcel Vela nu respecta legea.

Marcel Vela afirma ca daca Guvernul Citu nu va fi votat, atunci romanii vor dori anticipate

Presedintele PNL Caras-Severin, Ion Marcel Vela, ministru al Afacerilor Interne, a declarat ca, in c.

Marcel Vela, prins cu minciuna. Ordinul care il da de gol

Printr-un Ordin de ministru, Marcel Vela a incercat sa modifice Hotararea de Guvern nr. 7142018 privind drepturile si obligatiile personalului autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii in interesul serviciului.

VIDEO Bilant la Ministerul de Interne: Cresteri ale numarului de infractiuni in 2019. Vela: Trebuie sa ne preocupe mai mult prezenta politistilor in strada

Cresteri de peste 4 la suta pentru majoritatea tipurilor de infractiuni s-au inregistrat in 2019 in Bucuresti si in 27 de judete, a afirmat marti Marcel Vela, la prezentarea bilantului Ministerului de Interne pentru anul trecut. El a spus ca institutia ar trebui sa fie preocupata mai mult de prevenire, prin prezenta in strada a politistilor si jandarmilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )