Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta

Antena3 Antena3,
Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie. continuă pe Antena3

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta, nu o certitudine

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Marcel Vela: Virusul nu sta relaxat ca vine 15 mai si noi vom avea relaxari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca romanii au dat dovada de rsponsabilitate in minivacanta de 1 Mai si ca spera ca dupa 15 mai vor exista premise pentru o ridicare treptata a restrictiilor. El avertizeaza insa ca virusul nu se odihneste.

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul.

Avem voie sau nu sa iesim din localitate pentru drumetii? Ce spune ministrul Marcel Vela

La scurt timp dupa declaratia lui Klaus Iohannis care a anuntat ca Romania va scapa de starea de urgenta si va trece la starea de alerta dupa 15 mai, ministrul de Interne, Marcel Vela, a venit cu noi precizari.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: Realitatea privind raporturile de salarizare dintre Politia Locala si cea nationala este alta. Cred ca ministrul a fost dezinformat (VIDEO) intre timp, Marcel Vela si-a nuantat pozitia

Nicolae Robu, primarul municipiului Timisoara, sustine ca realitatea privind raporturile de salarizare dintre Politia Locala si cea nationala este alta decat cea prezentata initial de Marcel Vela,.

Marcel Vela, ministrul de Interne: Problema de la Timisoara se referea la atributiile si competentele Politiei nationale si Politiei Locale, care de multe ori fie se suprapun, fie sunt contradictorii (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat luni, in direct pe B1 TV, ca problema de la Timisoara se referea la ceea ce inseamna pe fond, nu pe forma, tot ceea ce tine de Politia nationala,.

Marcel Vela, mesaj de 1 Mai: Am vazut in Vama Veche un rasarit superb, dar era un rasarit singur

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe o retea sociala un mesaj prin care ii roaga pe romani sa respecte masurile impuse de autoritati pentru a putea avea o perspectiva optimista.

Marcel Vela, ministrul de Interne: Au existat abuzuri din partea Politiei, dar nu tolerez niciunul si la fiecare am luat atitudine. Cetatenii sa se adreseze autoritatilor daca se simt nedreptatiti

Marcel Vela, ministrul de Interne, a subliniat ca nu tolereaza niciun fel de abuz din partea Politiei, dar recunoaste ca au existat situatii de genul, explicand ca a luat atitudine la fiecare dintre ele.

Vela: Ne dorim ca dupa 15 mai sa nu mai fie nevoie de declaratii pe propria raspundere, dar sa nu fie o explozie de cazuri de infectari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca se analizeaza ca, dupa 15 mai, cand urmeaza sa intre in vigoare starea de alerta, sa nu mai fie nevoie de declaratii pe proprie raspundere decat in zonele aflate in carantina, insa mai sunt doua saptamani pana atunci, iar cazurile de infectare cu noul coronavirus trebuie sa se afle pe un trend descendent.

Marcel Vela: Se vor da amenzi si dupa 15 mai Valoarea amenzilor de pana acum - peste 120 de milioane de euro. Banii se vor duce catre spitale

Ministrul de interne Marcel Vela a declarat sambata seara, la Digi24, ca si dupa data de 15 mai vor fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor care vor mai ramane in vigoare, el mentionand totodata ca valoarea totala a contraventiilor aplicate pana acum de la inceputul epidemiei se ridica la aproximativ 600 de milioane de lei, adica peste 120 de milioane de euro. Potrivit lui Vela, banii vor merge catre sistemul medical.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )