Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Adevărul Adevărul,
Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

Vela: Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri

Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri, dar virusul nu se odihneste, adica nu sta relaxat ca vine 15 mai, a declarat Marcel Vela la RFI. in contextul acesta, este extrem, dar extrem de important ca in urmatoarele doua saptamani sa nu avem o evolutie crescuta a bolii in Romania, mai spune Vela. Arafat, despre concedii: Eu sper ca macar intr-o perioada de vara sa putem avea o vacantaMinistrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta, nu o certitudine

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

Marcel Vela: Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri, sincer, si eu imi doresc asta

Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri, dar virusul nu se odihneste, adica nu sta relaxat ca vine 15 mai, spune Marcel Vela.

LIVE VIDEO Ludovic Orban anunta toate masurile de relaxare valabile din 15 mai. Premierul:Scaderile din buget sunt mai mici decat previziunile

Premierul Ludovic Orban va sustine o conferinta de presa incepand cu ora 20. 00, in care va anunta toate masurile de relaxare sociala care vor intra in vigoare pe data de 15 mai. Chiar daca Romania va iesi din starea de urgenta, revenirea la normalitatea se va face pas cu pas. Localitatile aflate in carantina raman in continuare izolate, pentru a nu raspandi virusul.

Alexandru Rafila: Relaxarea din 15 mai depinde de noi toti, cum reusim sa respectam recomandarile

Alexandru Rafila, seful Societatii Romane de Microbiologie, a precizat intr-o interventie televizata ca evolutia pandemiei de COVID-19 in tara noastra se afla in stadiul de platou, cu un numar relativ.

Gabriela Firea va solicita redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa 15 mai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va pleda pentru redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa data de 15 mai, ea spunand ca nu va sustine pentru moment redeschiderea creselor, a gradinitelor sau a institutiilor de tip after school. Firea sustine ideea ca unul dintre parinti sa fie platit de stat pentru a sta acasa cu copiii.

Consultatiile medicale prin telefon si eliberarea de retete online, mentinute si dupa 15 mai

Posibilitatea ca pacientii sa fie consultati prin telefon sau online, acolo unde prezenta in cabinetul medicului nu este neaparat necesara, iar retetele medicale sa poata fi trimise pe mail sau prin alte mijloace electronice, reglementata pe perioada starii de urgenta, va fi prelungita dupa 15 mai, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )