Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marcel Vela: Nu a existat vreo amenintare la adresa institutiilor statului la protestele din 10 august

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela: Nu a existat vreo amenintare la adresa institutiilor statului la protestele din 10 august

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, la B1 TV, ca nu a existat vreo amenintare la adresa institutiilor statului la protestele din 10 august 2018. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne sustine ca putem avea banuieli rezonabile ca informatii despre ordine date pe 10 august 2018 din M.A.I. ajungeau la politicieni aflati atunci la putere. Marcel Vela: Vor fi multe surprize (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, pentru B1 TV, ca putem avea banuieli rezonabile ca informatii despre ordine date din Ministerul de Interne, in timpul protestului din 10 august 2018, ajungeau la.

Marcel Vela in sedinta de Guvern

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat la inceputul sedintei de Guvern, ca astazi ar urma sa fie finalizata procedura de desecretizare a dosarului referitor la evenimentele din Piata Victoriei din 10 august 2018, spunand ca se mai asteapta avizul uneni singure institutii.

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )