Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului. continuă pe Adevărul

Ministrul de Interne, despre dosarul interventiei jandarmilor din 10 august: Ar putea fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul referitor la interventia jandarmilor din 10 august 2018 va fi desecretizat in cursul acestei saptamani. Va fi desecretizat in aceasta.

Ministrul de Interne anunta: Dosarul din 10 august ar putea fi desecretizat chiar miercuri

Dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei, la 10 august anul trecut, va fi desecretizat in aceasta saptamana, poate chiar miercuri, a anuntat noul ministru de Interne, relateaza Europa FM.

Raportul Jandarmeriei cu privire la violentele din 10 august ar putea fi desecretizat luna aceasta

Ministrul de Interne crede ca raportul Jandarmeriei din cazul 10 august va ajunge integral la Parchet pana de 1 decembrie. Saptamana viitoare intentioneaza sa ceara structurilor subordonate sa desecretizeze piesa lipsa din dosarul instrumentat de DIICOT pentru violentele jandarmilor la mitingul diasporei, anunta Digi24.

Ludovic Orban, apel la ministrul Internelor pe tema raportului privind interventia jandarmilor din 10 august: Va cer sa prezentati raportul, sa fie cunoscut opiniei publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, ministrului Internelor, Marcel Vela, sa faca public de indata raportul privind interventia jandarmilor la protesul din 10 august 2018. intrebat de Orban, in.

Raportul Jandarmeriei cu privire la violentele din 10 august ar putea fi desecretizat pana la 1 decembrie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, crede ca raportul Jandarmeriei din cazul 10 august va ajunge integral la Parchet pana de 1 decembrie, informeaza Digi24. Vela intentioneaza ca, saptamana viitoare,sa.

Ministrul de Interne arunca bomba: Dosarul 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat ca dosarul privind interventia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana. Va fi desecretizat in aceasta.

Fostul sef al DNA Ploiesti si procurorul care a deschis dosarul 10 august scapa de acuzatiile de abateri disciplinare

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a respins acuzatiile de abateri disciplinare lansate de Inspectia Judiciara in cazul lui Lucian Onea, fost procuror sef al DNA Ploiesti si in cazul lui Bogdan Pirlog, magistratul care a deschis dosarul violentelor din 10 august 2018. Decizia CSM poate fi atacata la Curtea Suprema.

Dosarul 10 august va fi desecretizat pana la sfarsitul lunii (surse, Europa FM)

Guvernul a hotarat sa descretizeze pana la sfarsitul lunii dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei la 10 august anul trecut, scrie Europa FM, care citeaza surse guvernamentale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )