Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela: A fost adoptata Ordonanta de Urgenta care defineste starea de alerta in Romania Alte masuri luate de Guvern: Consultatiile medicale acordate de medicii de familie si in ambulatoriu, posibile in continuare la distanta Somaj tehnic prelungit

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela: A fost adoptata Ordonanta de Urgenta care defineste starea de alerta in Romania Alte masuri luate de Guvern: Consultatiile medicale acordate de medicii de familie si in ambulatoriu, posibile in continuare la distanta Somaj tehnic prelungit

Guvernul a adoptat in sedinta de joi o ordonanta de urgenta care defineste starea de alerta, iar in aceasta seara va avea loc prima sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, condus de premierul Ludovic Orban. Aceasta structura va coordona masurile in perioada starii de alerta, a anuntat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. continuă pe Hotnews

Marcel Vela a anuntat Ordonanta Militara 12: Se ridica masura carantinei in Suceava si cele 8 comune limitrofe Nu a mai fost un asemenea razboi. Multumesc celor implicati in acest efort titanic (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, Ordonanta Militara 12, prin care se ridica masura carantinei in municipiul Suceava si cele opt comune limitrofe. Epicentrul epidemiei de.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat Ordonanta Militara 11: Tandarei iese din carantina Zbourile spre si dinspre Spania raman suspendate pana in 14 mai inclusiv (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea Ordonantei Militare cu numarul 11, in contextul epidemiei de coronavirus si trecerii de la starea de urgenta la starea de alerta. intre altele,.

VIDEO A fost emisa Ordonanta Militara 11. Vela: Tandarei iese din carantina. Zborurile spre Spania raman suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost emisa Ordonanta Militara 11. Astfel, zborurile spre Spania raman suspendate, iar orasul Tandarei iese din carantina.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr 11: Carantina pentru Tandarei, ridicata Restrictiile la zborurile in Spania, prelungite pana in 14 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea ordonantei militare numarul 11, prin care se renunta la instituirea carantinei in orasul Tandarei si se prelungesc restrictiile la zborurile catre si din Spania pana in data de 14 mai.

Marcel Vela: Nu o sa existe izolete care sa-i astepte la iesirile din metrou pe cetatenii care au stranutat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut cateva precizari, in urma unui interviu despre care spune ca a fost interpretat gresit de catre mass-media. Este suficient ca un site de stiri sa preia cuvinte scoase din context, ca mai apoi stirea sa circule si sa se rostogoleasca. Da, recunosc ca acum ma afecteaza direct si personal, insa, de fapt, cei mai afectati sunt cetatenii. , sustine Vela.

Marcel Vela, despre declaratia sa care a starnit controverse: Se opteaza pentru senzational Am avut in vedere un cetatean infectat

Ministrul de Interne Marcel Vela explica pe pagina sa de Facebook ca nu va fi luat nimeni cu izoleta de la gura metroului atunci cand stranuta, iar raspunsul lui dat in emisiunea lui George Buhnici a avut in vedere o persoana infectata cu Covid-19 si care ar incerca sa imbolnaveasca in mod intentionat alte persoane. Vela considera ca nu a gresit si ca o parte a presei prefera senzationalul. Opinie: Despre responsabilitatea cetatenilor, dar si a autoritatilor, dupa 15 mai. O declaratie ciudata a ministrului Vela .

Marcel Vela a primit replica la stranutul penal: Ma, Vela Vuvuzela, vreti putere? Va facem campanie cu incompetenta voastra

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a ajuns tinta ironiilor pe Facebook, dupa declaratiile sale contradictorii facute in ultima perioada.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Sunati la 112 daca vedeti in metrou pe cineva care stranuta si nu poarta masca de protectie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, le recomanda persoanelor care intalnesc in mijoacele de transport in comun pe cineva fara masca de protectie, care stranuta, sa sune la 112. Cetatenii care fac.

PSD pregateste inca trei motiuni simple. Sunt vizati: Marcel Vela, Nelu Tataru si Monica Anisie

PSD are in lucru trei motiuni simple care urmeaza sa fie depuse impotriva ministrilor de Interne, Marcel Vela, Sanatatii, Nelu Tataru, si Educatiei, Monica Anisie. Motiunea impotriva ministrului Agriculturii va fi citita luni.

Marcel Vela revine cu explicatii: cine se va alege cu dosar penal daca nu poarta masca dupa 15 mai

Nu toti bucurestenii care calatoresc cu metroul fara a purta masca de protectie se vor alege cu dosare penale, ci doar aceia care in mod intentionat fac gesturi de natura a zadarnici combaterea bolilor, precizeaza ministrul de Interne. Marcel Vela a adus aceste precizari dupa ce indemnase oamenii sa sune la 112 daca vad pe cineva stranutand, fara sa poarte masca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )