Libnet.ro
UNICEF

12:30

Marcel Vela, mesaj pentru romani: Absenta celor dragi este dureroasa, dar pierderea lor poate fi tragica.Ramaneti in case!

Antena3 Antena3,
Marcel Vela, mesaj pentru romani: Absenta celor dragi este dureroasa, dar pierderea lor poate fi tragica.Ramaneti in case!

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, le-a transmis romanilor ca sta in puterea fiecaruia dintre noi sa gaseasca resursele necesare pentru depasirea acestei crize si le-a cerut sa nu se mai expuna, pe ei si pe ai lor, infectarii cu coronavirus. continuă pe Antena3

Noi restrictii pentru romani: Parasirea fara motiv a domiciliului intre orele 22-06, interzisa

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat, Raed Arafat si Bogdan Despescu, au anuntat ce noi masuri au luat autoritatile in lupta cu pandemia de coronavirus.

Marcel Vela: Se inchid mall-urile, sunt interzise grupurile mai mari de 3 persoane in afara locuintei, restrictii de circulatie pe timpul noptii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat noi masuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, cuprinse intr-o ordonanta militara, intre acestea numarandu-se inchiderea mall-urilor, interzicerea grupurilor mai mari de trei persoane in afara locuintei si interzicerea intrarii strainilor in Romania, cu cateva exceptii.

Victor Ponta, reactie dupa restrictiile anuntate de Marcel Vela: Sunt nemultumit de faptul ca nu s-a luat masura necesara in acest moment

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, s-a declarat nemultumit de restrictiile anuntate de ministrul de Interne, Marcel Vela.

LIVEVIDEO Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Despescu si Arafat, declaratie de presa, de la ora 20.00

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat sustin o declaratie de presa, de la ora 20. 00, la sediul MAI. Declaratia va fi transmisa VIDEO si in format LIVE TEXT pe HotNews. ro.

UPDATE Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Despescu si Arafat vor sustine o declaratie de presa la ora 20.00

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la ora 20. 00 la sediul MAI. Declaratia va fi transmisa video si in format LIVE TEXT pe HotNews. ro.

Un site acuzat de fake news, inca functional, va fi inchis in baza decretului privind starea de urgenta. Ministrul Marcel Vela a transmis la ANCOM propunerea de dezactivare

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a transmis catre ANCOM propunerea Grupului de Comunicare Strategica de dezactivare a site-ului https:stiridemoment. ro, arata un comunicat de presa transmis.

Andreea Berecleanu a rabufnit: Este o limita in toate! Mesaj pentru medici

Andreea Berecleanu a ales sa-si spuna oful in mediul online. Cunoscuta prezentatoare are un mesaj extrem de transant pentru toti medicii. Ce spune fosta vedeta de la Observatorul Antenei 1? Andreea Berecleanu, mesaj transant pentru toti medicii Andreea Berecleanu a parasit micile ecrane, dar dupa ce a plecat de la Observatorul Antenei 1 acesta a .

Veste buna pentru romani. Ce a anuntat acum ministrul Sanatatii, Victor Costache

Victor Costache vine cu o noua veste pentru romani. De data aceasta, ministrul sanatatii aduce in prim-plan un lucur imbucurator. Ce anunt a facut acesta? Victor Costache, veste buna pentru romani Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, majoritatea romanilor s-au temut doar de gandul care ar fi aratat mii si mii de bolnavi, .

Iohannis, noi precizari importante pentru romani! Ce anunt face presedintele in timpul starii de urgenta

Iohannis face noi declaratii importante despre situatia in care ne aflam. Ce spune despre incetinirea bolii si despre starea de urgenta? Care este avertismentul pe care il trimite romanilor? Iohannis, noi precizari importante pentru romani Presedintele sustine faptul ca trebuie evitate intalniri sau locuri care nu sunt neaparat urgente. De asemenea, seful statului subliniaza faptul .

Premierul Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce masuri se iau pentru romani in plina criza

Decizii noi, luate de guvernul Ludovic Orban, in contextul situatiilor medicale impuse de pandemie. Citeste mai jos pe cine privesc acestea si care sunt cele mai noi masuri luate, pentru protectia romanilor! Subventionare de 100% pentru dobanzi la credite de pana la 1 mil. de lei Premierul interimar Ludovic Orban a anuntat astazi o serie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )