Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un site acuzat de fake news, inca functional, va fi inchis in baza decretului privind starea de urgenta. Ministrul Marcel Vela a transmis la ANCOM propunerea de dezactivare

B1 B1,
Un site acuzat de fake news, inca functional, va fi inchis in baza decretului privind starea de urgenta. Ministrul Marcel Vela a transmis la ANCOM propunerea de dezactivare

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a transmis catre ANCOM propunerea Grupului de Comunicare Strategica de dezactivare a site-ului https:stiridemoment. ro, arata un comunicat de presa transmis. continuă pe B1

Autoritatile romane cer inchiderea primului site de stiri acuzat de fake news

Autoritatile cer desfiintarea primului site de stiri in bazaarticolului 54 din Decretul Prezidential semnat luni de seful statului. Site-ul https:stiridemoment. ro ar fi selectat si preluat trunchiat declaratii si informatii pe care le titreaza in formulari alarmiste, menite sa genereze panica in randul cetatenilor.

Decizie de ultima ora a autoritatilor! Un site de stiri din Romania, la un pas de inchidere din cauza fake news

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a transmis catre ANCOM, astazi, 18 martie 2020, propunerea Grupului de Comunicare Strategica de dezactivare a site-ului stiridemoment. ro. Propunerea este intemeiata in baza articolului 54 din Decretul Prezidential numarul 1952020. Decizie de ultima ora a autoritatilor Grupul de Comunicare Strategica a inaintat ministrului Afacerilor Interne propunerea respectiva dupa ce, .

Site-ul guvernamental care isi propune sa combata fake-news-ul. StiriOficiale.ro centralizeaza informatii sigure despre coronavirus

Platforma online COVID-19 Stiri Oficiale stirioficiale. ro) a fost lansata, marti, de Guvern in parteneriat cu ONG-ul Code for Romania, site care isi propune sa combata dezinformarea si fake-news-ul pe perioada starii de urgenta generata de raspandirea noului coronavirus.

Raed Arafat acuza cotidianul Libertatea de fake news. Nu este o zi fara astfel de tentative de discreditare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a acuzat cotidianul Libertatea de fake news, dupa ce publicatia a sustinut ca seful DSU a introdus in decretul privind instaurarea starii de urgenta semnat luni de presedintele Iohannis prevederea privind suprimarea stirilor false.

Coronavirus. Fake news - Sunt hoti imbracati in medici care vin sa va faca teste Avertisment al Politiei Romane

Politia Romana avertizeaza ca este o perioada favorabila pentru fake news, iar in acesta categorie se incadreaza si mesajul Sunt hoti imbracati in medici sau persoane care vin sa va faca teste medicale sau sa dezinfecteze casele.

Minciuna. Cazul Colonelului pensionar-angajat ADP sector 4 Cum faci sa moara fake-news-ul in dureri. Cazul Papa Francisc. JURNAL anti-COVID 19 - ziua a doua. SCRIE si tu in jurnal!

Depresia si anxietatea se instaleaza prin repetitie cu fiecare breaking news, in newsfeedul tau. Uita-te la TV, pe net, rar, de 2 ori de zi. Atat! Nu-i nimic urgent. Ziua de astazi n-aduce miracole. Conteaza sa ai o minte si un corp sanatos. De aceea, ti-am propus ieri sa scrii un jurnal anti-covid 19. impartasim experientele de acasa. Compunem povestea care sa vindece. Tinem jurnalul anti-COVID 19. Ieri am vorbit despre depresie, anxietate si am facut un exercitiu mental de iesirea din cercul vicios al raului. Astazi vorbim despre minciuna care ne vrea scosi din casa cu orice pret. Despre cum ne mintim. Despre fake-news-ul cel mai delicios, minciuna gogonata, cica emisa de Papa Francisc.

Orban: Masura pentru scoaterea postarilor fake news de pe retelele de comunicare, luata in discutie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, pentru a se evita raspandirea de informatii false privind pandemia de COVID19, s-a propus o masura care sa permita eliminarea postarilor care sunt fake news-uri de pe retelele de comunicare.

Coronavirus in Romania: Primul site inchis de autoritati pentru fake news

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a solicitat miercuri Autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) inchiderea primului site care a publicat informatii false in contextul crizei coronavirusului: este vorba despre stiridemoment. ro, care a publicat un articol cu titlul Se inchid de luni Kaufland, Auchan, Metro, Carrefour si Lidl pe data de 15 martie 2020, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Vitamina C te vindeca de coronavirus sau ofensiva fake news marca Sputnik

Organul de propaganda ruseasca in limba romana isi vara coada pe piata teoriilor conspiratiei despre COVID-19 cu scopul de a eroda inca putin increderea romanilor in autoritati si surse oficiale.

Epidemie si fake news. O noua campanie a razboiului hibrid

Agravarea epidemiei de coronavirus este insotita, in Europa, de o campanie de dezinformare tip fake .

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )