Libnet.ro
UNICEF

10:15

MARCEL VELA; Am organizat procesul electoral in cele mai bune conditii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL VELA; Am organizat procesul electoral in cele mai bune conditii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunta ca nici institutia pe care o conduce si nici Guvernul nu au nicio implicare in procesul electoral. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai bune clatite cu dovleac si scortisoara. Reteta simpla de preparare

Toamna este momentul propice sa dati iama in camara si sa pregatiti dovleacul asa cum vreti, ori ca placinta, ori ca prajitura ori, de ce nu, ca si chiftele. Cele mai bune clatite cu dovleac si scortisoara inainte sa va saturati toate gustarile cu dovleac, trebuie sa incercati si o portie cu dovleac si scortisoara, .

Cele mai bune 14 documentare politice pe care sa le vezi acum ca s-au terminat alegerile locale

Daca ar fi sa facem educatia altfel, momentele petrecute in timpul pandemiei au fost propice pentru a ne arata ca putem invata foarte usor si, cel mai important, mult mai placut, prin.

MARCEL VELA: Disperarea unor candidati ca au pierdut nu trebuie sa conduca la incalcarea legii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca este in continuare atent la ce se intampla in contextul alegerilor si nu va tolera nicio abatere de la lege, intrucat procesul electoral nu s-a incheiat. Disperarea unor candidati ca au pierdut nu trebuie sa conduca la incalcarea legii, la fraude electorale, a transmis Vela, potrivit caruia este dovada de respect fata de cetateni sa stii sa pierzi cu demnitate.

Marcel Vela: in urma neregulilor de la alegerile locale, politistii au deschis 279 de dosare penale

Ministrul Afacerilor interne, Marcel Vela a sustinut o declaratie de presa pe tema modul in care s-a desfasurat procesul electoral la alegerile locale.

Cine spune adevarul? Marcel Vela versus BES, cine sunt cei surprinsi in camera unde sunt depozitati sacii cu buletine de vot

Astazi, ministrul de Interne, Marcel Vela, s-a pronuntat cu privire la imaginile aparute in spatiul public in care mai multe persoane au patruns in sala unde erau sacii cu buletinele de vot si au sustras mai multi saci, din Biroul Electoral de Circumscriptie a Sectorului 1. De asemenea, BES a transmis un comunicat de presa in acest sens, insa declaratiile nu sunt tocmai asemanatoare.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela pentru modul de organizare a alegerilor locale: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, pentru modul in care a organizat alegerile locale de duminica, alaturi de AEP si celelalte institutii implicate. Marea bomba me.

ORBAN: Procesul electoral s-a desfasurat foarte corect, numai ca nu am putut sa stapanim bucuria victoriilor

Premierul Ludovic Orban apreciaza ca procesul electoral s-a desfasurat foarte corect, dar adauga ca in multe localitati nu a putut fi stapanita bucuria victoriilor. ) cei care au castigat s-au bucurat atat de tare incat au organizat petreceri de zeci, sute de oameni, fara masti. , afirma el, precizand insa ca acest lucru nu s-a intamplat chiar peste tot, conform news. ro.

Pablo Cortacero va discuta cu ministrul Marcel Vela despre situatia viitorului stadion Dinamo: Se vor apuca de el la finalul acestui an

Pablo Cortacero, reprezentantul grupului de investitori care a cumparat FC Dinamo Bucuresti, sustine ca asteapta o intalnire saptamana aceasta cu Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, pentru a afla mai mu.

Ludovic Orban l-a laudat pe Marcel Vela pentru organizarea alegerilor: Au fost doar incidende minore Vreau sa va felicit!

Premierul Ludovic Orban l-a laudat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, pe Marcel Vela, ministrul de interne, pentru modul in care au fost organizare alegerile locale. in opinia premierului, au fost doar niste incidente minore, in ciuda scandalurilor de la Bucuresti, in sectoarele 1 si 5.

Marcel Vela dezvaluie cine sunt persoanele surprinse in camera unde sunt depozitati sacii cu buletine de vot in sectorul 1

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat ca 7 dintre procesele verbale de la alegerile din sectorul 1 al Capitalei sunt analizate si ca 23 de persoane, care le-au semnat, vor fi audiate de anchetatori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )