Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pablo Cortacero va discuta cu ministrul Marcel Vela despre situatia viitorului stadion Dinamo: Se vor apuca de el la finalul acestui an

B1 B1,
Pablo Cortacero va discuta cu ministrul Marcel Vela despre situatia viitorului stadion Dinamo: Se vor apuca de el la finalul acestui an

Pablo Cortacero, reprezentantul grupului de investitori care a cumparat FC Dinamo Bucuresti, sustine ca asteapta o intalnire saptamana aceasta cu Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, pentru a afla mai mu. continuă pe B1

PSD, acuzatii pentru ministrul-candidat Marcel Vela: Vorbeste cu mult tupeu si nesimtire tocmai de alegeri

PSD a lansat o serie de acuzatii, intr-o postare pe Facebook, la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, despre care a spus ca este primul care incalca legea organizarii alegerilor locale.

REACTIA PSD IN URMA DECLARATIEI LUI MARCEL VELA: Este clar ca toate actiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor

Reactia PSD dupa ce ministrul Marcel Vela a anuntat masuri pentru buna desfasurare a alegerilor de duminica: social-democratii sustin ca legea nu exista pentru Vela si ca este clar ca toate actiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului.

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

MARCEL VELA: Asta and 774;zi nu mai putem vorbi despre a ca and 770;s and 806;tiga, ci despre a primi i and 770;ncredere din partea oamenilor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, care candideaza la Consiliul Local Caransebes si la Consiliul Judetean Caras-Severin, a declarat pe pagina personala de Facebook ca oamenii trebuie sa actioneze in prezent, nu sa astepte ca viitorul sa and 774; dea un sens sperant and 806;elor.

Marcel Vela: Nu mai vorbim despre a castiga, ci despre a primi incredere din partea romanilor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, duminica, in ziua alegerilor locale, ca in ac.

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

MARCEL VELA: Disperarea unor candidati ca au pierdut nu trebuie sa conduca la incalcarea legii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca este in continuare atent la ce se intampla in contextul alegerilor si nu va tolera nicio abatere de la lege, intrucat procesul electoral nu s-a incheiat. Disperarea unor candidati ca au pierdut nu trebuie sa conduca la incalcarea legii, la fraude electorale, a transmis Vela, potrivit caruia este dovada de respect fata de cetateni sa stii sa pierzi cu demnitate.

PSD il acuza pe Marcel Vela ca vrea sa vicieze rezutatul alegerilor de duminica: Legea nu exista pentru Vela!

PSD reactioneaza dupa ce ministrul de Interne Marcel Vela, candidat la locale, a anuntat intr-o declaratie de presa masuri pentru buna desfasurare a alegerilor de duminica, social-democratii sustinand ca legea nu exista pentru Vela si ca este clar ca toate actiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului.

MARCEL VELA : La aceste alegeri am dispus constituirea unor zone de interventie in toate judetele tarii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat chestor-sef de politie Bogdan Despescu au sustinut astazi o declaratie de presa, la ora 18,00, la sediul MAI.

Marcel Vela: Pentru a cladi ceva trainic este nevoie de unitate, de devotament si sa fim echipa. Astazi, dumneavoastra sunteti vocea. Dragi prieteni, astazi votam!

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, este de parere ca viitorul vine mereu si arata greselile trecutului, care nu trebuie sa se repete iar si iar. De cele mai multe ori, auzim cuvinte care se.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )