Libnet.ro
UNICEF

17:30

Purtam sau nu masca - dialogul intre Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, surprins de microfoane

Antena3 Antena3,
Purtam sau nu masca - dialogul intre Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, surprins de microfoane

Inainte de conferinta in care aveau sa fie prezentate masurilor ce trebuie respectate de catre cetateni in perioada starii de alerta, Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, au avut un dialog savuros referitor la purtarea mastii de protectie in timpul anuntului, dat fiind ca in sala erau prezenti doar fotoreporteri aflati la distanta. continuă pe Antena3

Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, anunturi de ultima ora

La sediul MAI au loc declaratii de presa, in urma sedintei CNSU, sustinute de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

PSD pregateste inca trei motiuni simple. Sunt vizati: Marcel Vela, Nelu Tataru si Monica Anisie

PSD are in lucru trei motiuni simple care urmeaza sa fie depuse impotriva ministrilor de Interne, Marcel Vela, Sanatatii, Nelu Tataru, si Educatiei, Monica Anisie. Motiunea impotriva ministrului Agriculturii va fi citita luni.

Marcel Vela revine cu explicatii: cine se va alege cu dosar penal daca nu poarta masca dupa 15 mai

Nu toti bucurestenii care calatoresc cu metroul fara a purta masca de protectie se vor alege cu dosare penale, ci doar aceia care in mod intentionat fac gesturi de natura a zadarnici combaterea bolilor, precizeaza ministrul de Interne. Marcel Vela a adus aceste precizari dupa ce indemnase oamenii sa sune la 112 daca vad pe cineva stranutand, fara sa poarte masca.

Marcel Vela explica declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar: Era discutia despre un infectat

Cum isi explica Marcel Vela declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Sunati la 112 daca vedeti in metrou pe cineva care stranuta si nu poarta masca de protectie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, le recomanda persoanelor care intalnesc in mijoacele de transport in comun pe cineva fara masca de protectie, care stranuta, sa sune la 112. Cetatenii care fac.

Marcel Vela: Sunati la 112 daca cineva nu are masca si stranuta

Marcel Vela a discutat luni seara pe canalul de Youtube al lui George Buhnici despre noile masuri care se vor lua dupa marea relaxare, in Romania. Ministrul de Interne a venit cu o declaratia destul de controversata in ceea ce priveste oamenii depistati fara masca de protectie.

Marcel Vela a primit replica la stranutul penal: Ma, Vela Vuvuzela, vreti putere? Va facem campanie cu incompetenta voastra

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a ajuns tinta ironiilor pe Facebook, dupa declaratiile sale contradictorii facute in ultima perioada.

Marcel Vela raspunde la intrebarile cetatenilor. Ce spune despre deplasarile in afara localitatii si organizarea de nunti (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, vineri seara, pe pagina sa de Facebook, un material in care le multumeste romanilor pentru efortul depus in ultimele luni si face apel la responsailitate pentru ca batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. De asemenea, el a raspuns la cateva intrebari provenite de la cetateni si lamureste anumite prevederi ale starii de alerta. Vela a facut si un gest neasteptat: a sunat o femeie din Petrosani pentru a-i oferi raspunsul la intrebarea pe care i-o lasase ministrului. Femeia, care lucreaza de trei ani ca ingrijitoare in Germania, a vrut sa stie cand se va relua traficul international de persoane cu microbuzul si daca angajatele care revin din Germania trebuie sa mai stea in carantina institutionalizata.

MARCEL VELA: Stare de alerta la nivel national pe 30 de zile

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi seara, ca starea de alerta se decreteaza la nivel national pentru 30 de zile.

Marcel Vela, despre declaratia sa care a starnit controverse: Se opteaza pentru senzational Am avut in vedere un cetatean infectat

Ministrul de Interne Marcel Vela explica pe pagina sa de Facebook ca nu va fi luat nimeni cu izoleta de la gura metroului atunci cand stranuta, iar raspunsul lui dat in emisiunea lui George Buhnici a avut in vedere o persoana infectata cu Covid-19 si care ar incerca sa imbolnaveasca in mod intentionat alte persoane. Vela considera ca nu a gresit si ca o parte a presei prefera senzationalul. Opinie: Despre responsabilitatea cetatenilor, dar si a autoritatilor, dupa 15 mai. O declaratie ciudata a ministrului Vela .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )