Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL VELA : Toti dealerii, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula autovehiculele noi printr-un document

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL VELA : Toti dealerii, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula autovehiculele noi printr-un document

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca toti dealerii de autoturisme, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula direct autovehiculele noilor proprietari printr-un simplu document, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Dealerii auto si producatorii vor putea inmatricula direct masinile noilor proprietari. Singurul document de care au nevoie

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca toti dealerii de autoturisme, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula direct autovehiculele noilor proprietari printr-un simplu document.

Dealerii auto vor putea inmatricula direct autoturismele noilor proprietari

Marcel Vela a anuntat ca va semna, vineri, un ordin de ministru prin care toti dealerii de autovehic.

Noi reguli pentru romani! Cum circulam in pandemie? Anuntul facut de Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne a facut, vineri, anunturi importante cu privire la schimbarile care au intervenit la inmatricularea autovehiculelor in Romania. Demersurile se vor putea efectua pe loc, chiar la dealer-ul autorizat de unde este cumparata masina.

Proceduri simplificate pentru inmatricularea si radierea vehiculelor. Marcel Vela (MAI): Cetatenii sa nu mai piarda timpul la cozi, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca va semna un ordin, vineri, prin care vor fi simplicate procedurile pentru inmatricularea si radierea vehiculelor, astfel incat cetatenii sa nu mai fie.

Marcel Vela (MAI): Ne dorim ca politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, intr-un timp cat mai scurt (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca autoritatile isi doresc ca politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, intr-un timp cat mai scurt. Vestea vine pe.

Un nou pasaj rutier va fi inaugurat in Bucuresti. Cand vor putea circula soferii

Bucurestenii vor putea circula, incepand de sambata, pe pasajul Nicolae Grigorescu din sudul Capitalei, care va fi inaugurat cu o intarziere de opt ani.

MEEMA: Retailerii vor putea beneficia de fonduri de 160 milioane lei pentru achitarea chiriilor

Retailerii vor putea accesa fonduri de 160 de milioane de lei pentru finantarea chiriilor pentru perioada in care activitatea le-a fost afectata pe perioada starii de urgenta sau de alerta, conform Agerpres.

Tarile UE vor putea cumpara medicamente experimentale impotriva Covid-19

Comisia Europeana a incheiat acorduri cu producatorii de medicamente Roche ROG. S) si Merck KGaA MRCG. DE) pentru a asigura livrarile de tratamente experimentale pentru COVID-19, a declarat miercuri o sursa a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )