Libnet.ro
UNICEF

12:45

Noi reguli pentru romani! Cum circulam in pandemie? Anuntul facut de Marcel Vela

Antena3 Antena3,
Noi reguli pentru romani! Cum circulam in pandemie? Anuntul facut de Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne a facut, vineri, anunturi importante cu privire la schimbarile care au intervenit la inmatricularea autovehiculelor in Romania. Demersurile se vor putea efectua pe loc, chiar la dealer-ul autorizat de unde este cumparata masina. continuă pe Antena3

6 reguli pentru protectia solara corecta a copiilor, explicate de Ela Craciun

Ela Craciun a dezbatut pe blogul ei un subiect extrem de important in acest sezon: protectia pielii copiilor in fata agresiunii razelor solare. Vedeta sustine ca sunt inca multi parinti care nu acorda atentie acestui lucru, considerand ca cei mici ar fi in siguranta la plaja atat timp cat stau mai mult in apa marii, ori la joaca de zi cu zi de la oras.

Lovitura pentru romani! MAE: 8 state din UE au introdus deja restrictii pentru romani

8 tari ale Uniunii Europene au introdus diferite masuri de restrictie pentru romani. Printre aceste tari se numara si Austria care a anuntat ca impune carantina obligatorie pentru cetatenii romani care ii trec granita. in schimb, Slovacia cere Romanilor teste pentru depistarea SARS-CoV-2 la intrarea in tara, apoi carantina, iar la iesirea din izolare, inca un test.

Financial Times: Noi propuneri pentru depasirea impasului bugetului UE Michel confirma conditia statului de drept

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a formulat noi propuneri pentru depasirea impasului in negocierile pe tema bugetului UE, anuntand un fond destinat crizei Brexit si confirmand conditionarea alocarii fondurilor pentru redresare de respectarea normelor statului de drept, scrie FT.

PSD: Opriti minciunile! Nu mai furati! Renuntati la abuzuri! Guvernati pentru romani, nu pentru interesele electorale

Romanii au fost abandonati complet, in plina pandemie de coronavirus, atat de presedintele Klaus Iohannis, cat si de Guvernul Romaniei, spun cei din Partidul Social Democrat.

Nelu Tataru, anunt-soc pentru romani! Daca se va ajunge la 10.000 de cazuri intr-un interval de 3-4 zile se impune starea de urgenta

Romania ar putea reveni la starea de urgenta daca numarul de cazuri noi de coronavirus va ajunge la 10. 000 intr-un interval de 3-4 zile, la nivelul intregii tari, a transmis ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a mai spus ca tara noastra inca nu a depasit primul val al pandemiei.

CORONAVIRUS |Norvegia si Finlanda mentin restrictiile pentru romani

Norvegia si Finlanda mentin restrictiile pentru cetatenii romani care vor sa calatoreasca in acele state, in contextul pandemiei de coronavirus si al cresterii cazurilor din Romania, din ultimele.

BOGDAN AURESCU: Sunt opt state din UE care au introdus masuri de restrictionare pentru romani

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca sunt opt state din Uniunea Europeaa care au introdus masuri de restrictionare pentru cetatenii romanii, dand ca exemplu Lituania, care recomanda autoizolarea pentru 14 zile sau Slovacia care cere un test negativ pentru a permite intrarea in tara, apoi o perioada de cinci zile de autoizolare, iar apoi facut inca un test care este negativ permite calatoria prin tara. Aurescu a mai spus ca nu au fost multi cetateni romani cu probleme in strainatate care au cerut asistenta consulara si au fost cazuri cand misiunile diplomatice s-au autosesizat.

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di.

Noi finantari pentru startup-uri de sanatate, printr-un fond de 76 milioane Euro sustinut de Uniunea Europeana

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii in domeniul sanatatii vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii in valoare totala de 76 de milioane de euro, lansat vineri, cu sustinerea UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )