Libnet.ro
UNICEF

14:15

Marcel Vela:Un politist local care protejeaza un parc din Timisoara are 8-9.000 de lei, iar un politist din MAI care isi risca viata are jumatate

Adevărul Adevărul,
Marcel Vela:Un politist local care protejeaza un parc din Timisoara are 8-9.000 de lei, iar un politist din MAI care isi risca viata are jumatate

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat, sambata seara, la Digi 24, ca ar trebui sa existe o delimitare clara intre Politia nationala si cea locala, precizand ca cele doua institutii vor fi redenumite in urma unor analize. continuă pe Adevărul

Marcel Vela: Un politist local care protejeaza un parc din Timisoara are 8-9.000 de lei, iar un politist din MAI care isi risca viata are jumatate

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat, sambata seara, ca ar trebui sa existe o delimitare clara intre Politia nationala si cea locala.

Digi24: Marcel Vela: Un politist local care pazeste un parc are salariul de 8-9.000 de lei, iar unul de la MAI care isi risca viata are jumatate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vorbit sambata seara la Digi24 despre reforma politiei, pornind de la unele abuzuri facute de agenti de la Politia locala si nationala in perioada starii de urgenta.

Marcel Vela: Se vor da amenzi si dupa 15 mai Valoarea amenzilor de pana acum - peste 120 de milioane de euro. Banii se vor duce catre spitale

Ministrul de interne Marcel Vela a declarat sambata seara, la Digi24, ca si dupa data de 15 mai vor fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor care vor mai ramane in vigoare, el mentionand totodata ca valoarea totala a contraventiilor aplicate pana acum de la inceputul epidemiei se ridica la aproximativ 600 de milioane de lei, adica peste 120 de milioane de euro. Potrivit lui Vela, banii vor merge catre sistemul medical.

Marcel Vela a transmis vineri un mesaj de 1 Mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, vineri, un mesaj de 1 Mai in care multumeste tuturor angajatilor MAI care sarbatoresc prin munca si sunt la datorie pentru a limita raspandirea virusului. Potrivit lui Vela, de 1 Mai, cu totii aveam planuri de obicei, ne vedeam cu prietenii si cu cei dragi si petreceam, oricum, dar nu asa. Ministrul face apel la un comportament corect pentru a avea o perspectiva optimista.

Marcel Vela: Asta inseamna pentru mine o stire pozitiva!

Marcel Vela multumeste colegilor din MAI pentru modul cum au actionat in ultima saptamana. De asemenea, ministrul de Interne vorbeste despre cateva situatii in care politistii si jandarmii s-au comportat exemplar.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, apel catre romani, de 1 mai: Haideti sa avem un comportament corect. Trebuie sa mai rezistam putin pentru o perspectiva optimista (VIDEO)

Cu ocaia zilei de 1 mai ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a publicat un apel pe Facebook, in care ii indeamna pe romani sa respecte restrictiile impuse pentru raspandirea COVID-19. Ministrul.

VIDEO Marcel Vela, impresionat de DJ-ul de la Vama Veche si de rasaritul singur, face apel la romani sa mai reziste putin

Ministrul de Interne, Marcel Vela, face apel catre romani sa aiba un comportament corect de 1 Mai si sa mai reziste putin, pentru ca apoi sa avem o perspectiva mai optimista. El vorbeste despre rasaritul singur de la Vama Veche, pe care spune ca l-a vazut la televizor, si se declara impresionat de DJ-ul din Vama care a pus muzica pe plaja pustie.

Marcel Vela, mesaj de 1 Mai: Am vazut in Vama Veche un rasarit superb, dar era un rasarit singur

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe o retea sociala un mesaj prin care ii roaga pe romani sa respecte masurile impuse de autoritati pentru a putea avea o perspectiva optimista.

Marcel Vela: Felul in care relaxam restrictiile din 15 mai depinde de cum ne comportam in urmatoarele doua saptamani si jumatate Ministrul de Interne, despre 1 mai si o eventuala stare de alerta (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat ca felul in care vor fi relaxate restrictiile de carantina depinde de cum ne comportam inca doua saptamani si jumatate, astfel ca este prea.

Marcel Vela: Sunt un umil ministru trecator prin functie

Sunt un umil ministru trecator prin aceasta functie, institutia MAI trebuie sa ramana o institutie de elita, spune Marcel Vela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )