Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marcel Vela: Vom deschide inca cinci puncte de frontiera si un traseu dedicat transportului de pasageri, disponibil non-stop

Antena3 Antena3,
Marcel Vela: Vom deschide inca cinci puncte de frontiera si un traseu dedicat transportului de pasageri, disponibil non-stop

Ministrul de Interne Marcel Vela, aflat in control la vama Nadlac, dupa o discutie cu omologul ungar, a declarat ca vor fi luate noi masuri pentru reducerea presiunii din punctele de frontiera. Jurnalistii au remarcat ca fluxul de calatori din vama s-a redus considerabil in timpul vizitei, dar ministrul Vela se apara si spune ca situatia a fost generata de conditiile restrictive din Ungaria, care presupune tranzitul doar in intervalul orar 21-13. continuă pe Antena3

inca cinci puncte de frontiera, deschise dupa aglomeratia de la Nadlac

Inca cinci puncte de frontiera vor fi deschise, de miercuri, a declarat marti ministrul de Interne, Marcel Vela, aflat in vizita in Vama Nadlac, goala la ora transmiterii stirii, desi in ultimele zile sute de oameni au asteptat ore in sir sa intre in tara.

Vela a discutat cu omologul ungar sa fie deschise inca cinci puncte de trecere a frontierei cu Romania

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, marti seara, la Nadlac, ca a discutat cu omologul sau ungar sa fie deschise inca cinci puncte de trecere a frontierei cu Romania si sa existe un culoar de tranzit destinat microbuzelor si autocarelor, care sa fie deschis 24 de ore din 24.

Marcel Vela: Maine se vor deschide noi puncte de trecere a frontierei cu Ungaria

Ministreul de Interne, Marcel Vela, a declarat ca de maine se va deschide traficul auto spre Ungaria printr-o serie de puncte de trecere a frontierei.

Vela anunta deschiderea a inca 5 puncte de trecere a frontierei cu Ungaria

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat marti, la Nadlac, ca in urma discutiilor avute.

Marcel Vela, mesaj catre cei care se aduna in grupuri mari: Virusul inca nu a fost invins

Cei care se aduna in grupuri mari si ignora masurile de protectie ca actiunile lor ar putea pune in pericol sanatatea publica, in conditiile in care pandemia nu s-a incheiat, a transmis sambata ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

MARCEL VELA, MESAJ PENTRU CEI CARE SE ADUNA IN GRUPURI: Riscati o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe Facebook un mesaj pentru cei care se aduna in grupuri in aceste zile, indemnandu-i sa nu arunce pe geam eforturile lor si ale tuturor cetatenilor responsabili, riscand o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati.

Marcel Vela, mesaj de ultima ora pentru romani

Marcel Vela, a postat, sambata seara, un mesaj pe Facebook, pentru romani.

Lidl deschide inca doua noi magazine si angajeaza personal

Lidl a anuntat ca deschide doua noi magazine si angajeaza urgent personal, continuand sa imbunatateasca masurile individuale de preventie in timpul cumparaturilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )