Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mare atentie! De ce nu e bine sa dormi mai mult de noua ore

Antena3 Antena3,
Mare atentie! De ce nu e bine sa dormi mai mult de noua ore

Durata prea lunga sau prea scurta a somnului ar putea afecta functionarea creierului. Prea mult somn poate creste riscul de depresie. Printr-un studiu din 2014 realizat pe gemeni adulti, cercetatorii au. continuă pe Antena3

Avans mai mult decat dublu al titlurilor Banca Transilvania fata de BET

Actiunile Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), au inregistrat, de la inceputul anului, o crestere de 12,67% procentaj calculat pe baza preturilor de inchidere din perioada 20 decembrie 2017 - 14 iunie 2018), mai mult decat dublu fata de aprecierea indicelui BET, referinta bursei noastre, care a avut, in aceeasi perioada de timp, un avans de 5,3%.

Astepti mai mult, platesti mai putin. Uber vrea sa introduca o noua alternativa de tarifare

Romania este una dintre pietele europene cele mai importante pentru Uber, compania americana de ride-sharing aducand pe meleagurile mioritice cele mai multe dintre serviciile sale, printre care Uber Green sau Uber Eats. Pe scurt, cam tot ce introduce nou Uber in Statele Unite ale Americii, este de obicei disponibil si in Romania cu intarziere de aproximativ un an.

Business report: Statul se mprumuta tot mai mult si mai scump; Rosii romnesti cultivate cu bani de la stat ajung hrana pentru pasari; Bugetul european contrariaza tarile din Est

Bugetul european contrariaza tarile din Est. Diminuarea bugetului european este o sursa serioasa de ingrijorare pentru toate. Sistemul feed-in-tariff este introdus in noua legislatie pentru energia verde. Cand va fi aplicat. in termen de noua luni de la.

Cum sa-i faci pe copii sa citeasca mai mult. Dar pe parinti?

Intr-o lume acaparata de tehnologie tot mai multi parinti isi fac griji ca elevii si, in general, copiii nu mai citesc. Un proiect social a demonstrat insa ca acest lucru nu este adevarat, elevii indreptandu-se catre lectura atat timp cat au la dispozitie carti interesante, atractive, nu doar volumele citite de parintii lor pe vremea cand erau in scoala.

Oamenii de afaceri cer mai mult timp pentru ca firmele sa-si poata face proiectele pentru fondurile nerambursabile

Reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) s-au intalnit cu Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, si au cerut un timp mai indelungat intre aprobarea ghidului si lansarea apelului in sistemul informatic MySMIS, pentru ca marile companii care vor sa aplice pentru fonduri nerambursabile sa poata sa isi faca proiectele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )