Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mare atentie, romani: capcanele din noile facturi de energie electrica. Anuntul e clar

Playtech Playtech,
Mare atentie, romani: capcanele din noile facturi de energie electrica. Anuntul e clar

Mare atentie la facturile de energie electrica, odata cu liberalizarea pietei. Avertismentul e cat se poate de clar. Iata care sunt capcanele. De la 1 ianuarie, piata energiei electrice s-a. continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Mare atentie, romani! Ce se intampla in aceasta noapte este fara precedent

Specialistii de la Administratia Nationala de Meterologie au emis o noua atentionare. Care este anuntul specialistilor pentru romani? Detalii despre vremea din toate zonele tarii. Alerta meteo ANM. Anuntul specialistilor Iarna si-a intrat serios in drepturi in ultimele saptamani, mai cu seama ca zilele precedente au avut parte de un peisaj ca-n povesti pe tot .

Mare atentie, romani: vestea surpriza pentru toti cei care stau la bloc. Trebuie sa afli urgent

Majoritatea romanilor care stau la bloc stiu de asociatia de proprietari si au o vaga idee de mecanismele guvernarii unui bloc. Dar mai sunt detalii de aflat, cum e cel de fata. Multi.

8 secrete nestiute despre Simona Halep. Ce parte a corpului primeste cea mai mare atentie

O intreaga lume o cunoaste pe Simona Halep, insa nu multi sunt care care cunosc aceste secrete din viata marei noastre sportive. Simona Halep a facut cunoscute fanilor sai cateva lucruri pe care acestia nu le stiau despre ea. Tenismena se pregateste in prezent de turneele din Australia. Iata care sunt cele opt lucruri pe .

Atentie la capcanele din contractele de energie electrica, mai ales cele cu pret mic. Dezvaluirile unui furnizor

Oamenii ar trebui sa fie foarte atenti cand semneaza noi contracte de energie, intrucat furnizorii din acest domeniu au multe tactici de a pacali clientii, iar preturile prea mici de obicei ascund diverse capcane, a declarat directorul general al CEZ Romania, Ondrej Safar, intr-un interviu acordat Agerpres.

A izbucnit un incendiu la cea mai mare fabrica de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit astazi la Serum Institute din India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, relateaza presa internationala.

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Compania este implicata in producerea vaccinului impotriva Covid-19

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta presa locala. im imaginile devenite virale peretelele de socialiare se vede cum un imens nor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,329 seconds )