Libnet.ro
UNICEF

20:31

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Compania este implicata in producerea vaccinului impotriva Covid-19

B1 B1,
Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Compania este implicata in producerea vaccinului impotriva Covid-19

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta presa locala. im imaginile devenite virale peretelele de socialiare se vede cum un imens nor. continuă pe B1

VIDEO Incendiu la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta televiziunile locale, care precizeaza insa ca productia de vaccinuri impotriva Covid-19 nu este afectata, citate de AFP.

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Cinci oameni au murit

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute din India SII), cel mai mare producator de vaccinuri .

VIDEO Incendiu in India, la instalatia celui mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute of India - cel mai mare producator de vaccinuri din lume, potrivit unor imagini difuzate de televiziuni locale, insa presa scrie ca productia de vaccinuri impotriva covid-19 nu era afectata, relateaza AFP.

A izbucnit un incendiu la cea mai mare fabrica de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit astazi la Serum Institute din India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, relateaza presa internationala.

O companie activa in Romania cumpara cel mai mare producator de energie din Bulgaria

Compania Eurohold, proprietarul fimei Euroins Romania, a cumparat filialele companiei CEZ Group din .

Cel mai mare furnizor de energie electrica anunta reduceri de pret pentru consumatorii care nu au optat pentru piata libera

Cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, care deserveste 3,2 milioane de consumatori casnici din 18 judete, a anuntat reducerea tarifelor pentru consumatorii care nu au optat inca pentru incheierea contractelor in piata libera.

Bill Gates a devenit cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume, cunoscut mai degraba pentru talentul sau ca programator decat pentru dragostea de peisaje naturale, a strans intr-o discretie totala 98. 000 de hectare de terenuri agricole in Statele Unite, adica suficient cat sa fie cel mai mare proprietar privat in domeniul latifundiar, relateaza Forbes.

Cuptorul de pizza, locul in care se naste cea mai urata reteta iubita din lume!

Nu sunt multe lucruri in lume, nici macar religia, politica sau fotbalul, care sa divizeze oamenii mai mult decat pizza cu ananas. Nici macar eterna lupta dintre iPhone si Android, Coca-Cola si Pepsi sau rockeri si rapperi.

5 oameni au murit in incendiul produs la Serum Institute din India, cel mai mare producator mondial de vaccinuri

Cinci persoane si-au pierdut viata in incendiul produs, joi, in complexul Manjari, din cadrul Serum Institute din India, considerat a fi cel mai mare producator de vaccinuri din lume.

Un antreprenor privat a pregatit cel mai mare centru de vaccinare din Timisoara: Vaccinurile lipsesc deocamdata, desi doritori sunt

Centrul de vaccinare din incinta unui complex imobiliar, unde se vor putea face aproximativ 500 de vaccinuri pe zi, este pregatit pentru deschidere.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )