Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mare atentie, soferi: preturile sar in aer. Cat costa sa pui cauciucuri de iarna pe masina

Playtech Playtech,
Mare atentie, soferi: preturile sar in aer. Cat costa sa pui cauciucuri de iarna pe masina

Nu e nicio surpriza ca vine iarna. Iar de la 1 noiembrie ar trebui sa ai cauciucuri de iarna pe masina. Cat te costa insa tot acest demers? Daca ai anvelopele, cu atat mai. continuă pe Playtech

Cat costa scoala de soferi, categoriile A, B si C, in toata tara

Daca te-ai hotarat sa iei permisul de conducere, atunci trebuie sa stii cat costa scoala de soferi pentru categoriile A, B si C, in toata tara. Desigur, preturile difera de la un oras la altul, dar si in functie de masina pe care doresti sa inveti sa conduci. Cat costa, de fapt, sa faci scoala .

Atentie, soferi! Ce se intampla daca ai o sticla la roata masinii. Ce trebuie sa faci, imediat

Soferii trebuie sa aiba mare grija la acest detaliu! Ce se intampla daca vezi in oglinda masinii o stcila la roata? Acesta este un truc bine stiut de hoti. Cum reusesc imediat sa te fure? Multi nu s-ar fi gandit la asta. Soferii care si-au luat de curand carnetul trebuie sa fie mai atenti la .

S-au dat de gol. Cat costa, de fapt, Dacia Spring

Spring, primul model electric de la Dacia, a fost prezentat oficial in aceasta luna. Un singur aspect a fost preferat de producatori sa ramana un mister, pretul. Cat costa, de fapt, Dacia Spring?.

Noua boala pe care virusul o produce in corpul tau. Romani, mare atentie!

Coronavirusurile sunt o familie de virusuri care provoaca infectii la om si o varietate de animale. Ele pot duce la aparitia unor focare precum cele cauzate de MERS-CoV si SARS. Noul coronavirus COVID-19 reprezinta o tulpina a acestei bacterii care nu a mai fost indetificata anterior la om, prin urmare, este motiv de ingrijorare pentru .

Dacia Spring - Primul pret a fost anuntat in Ungaria. Cat costa masina electrica

Primul model electric al Dacia, despre care compania a dat pe larg detalii saptamana trecuta, costa 17. 800 de euro in Ungaria, inainte de aplicarea subventiilor. Este prima tara in care se comunica un pret pentru masina care va ajunge la companiile de ride-sharing in primavara lui 2021 si la clientii persoane fizice in toamna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )