Libnet.ro
UNICEF

12:16

Mare bucurie la Hollywood! Unul dintre cei mai indragiti actori si logodnica lui au devenit parinti (FOTO)

B1 B1,
Mare bucurie la Hollywood! Unul dintre cei mai indragiti actori si logodnica lui au devenit parinti (FOTO)

Indragitul actor Jason Statham, cunoscut pentru rolurile jucate in filme precum Transporter, The Mechanicsau Fast andFurious, si logodnica lui, Rosie. continuă pe B1

VIDEO Unul dintre cele mai mari lacuri naturale din tara a ajuns o balta privata. De ce filmezi? E proprietate privata!

Intins pe o suprafata de 16 kilometri, Lacul Snagov, unul dintre cele mai mari lacuri naturale din tara, a ajuns de multa vreme o balta privata. Cei care practica sporturi nautice de performanta, dar si iubitorii naturii sunt revoltati.

VIDEO De la antreprenor la business angel: Ce va face cu banii unul dintre co-fondatorii Clever Taxi dupa vanzarea companiei

Saptamana trecuta, o companie germana a grupului Daimler cumpara firma romaneasca Clever Taxi pentru o suma ce depaseste 10 milioane de euro. Am stat de vorba cu unul dintre co-fondatorii companiei, Mihai Rotaru, pentru a vedea care este strategia unui antreprenor dupa un asemenea exit, ce vrea sa faca cu banii obtinuti.

Ce nume au, de fapt, cei mai iubiti artisti ai momentului (FOTO)

Sunt printre cei mai apreciati artisti ai vremurilor noastre si toata lumea le fredoneaza melodiile, insa putini sunt cei care le cunosc cu adevarat numele. Multi artsti prefera sa-si gaseasca.

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )