Libnet.ro
UNICEF

09:31

VIDEO Unul dintre cele mai mari lacuri naturale din tara a ajuns o balta privata. De ce filmezi? E proprietate privata!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Unul dintre cele mai mari lacuri naturale din tara a ajuns o balta privata. De ce filmezi? E proprietate privata!

Intins pe o suprafata de 16 kilometri, Lacul Snagov, unul dintre cele mai mari lacuri naturale din tara, a ajuns de multa vreme o balta privata. Cei care practica sporturi nautice de performanta, dar si iubitorii naturii sunt revoltati. continuă pe Hotnews

Concursul de Eleganta Sinaia, unul dintre cele mai speciale evenimente din regiune dedicate automobilelor de epoca

Maine, 24 iunie, are loc Concursul de Eleganta Sinaia, unul din cele mai speciale evenimente din Europa de Est dedicate automobilelor de epoca. Evenimentul, organizat sub inaltul Patronaj al M. Regelui Mihai I al Romaniei, beneficiaza de un cadrul de exceptie: Domeniul Regal Peles si castelul pentru prezentarea si parada concurentilor si Casionul Sinaia pentru festivitatea de premiere.

Turcan: PSD ii acopera urmele lui Shhaideh; ministrul Dezvoltarii a mituit baronii PSD cu bani din bugetul public/ Cele mai mari sume prin PNDL catre fiefuri pesediste

Liderul deputatilor PNL Raluca Turcan afirma, intr-un comunicat de presa, ca PSD ii acopera urmele ministrului demisionar al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, prin faptul ca a respins solicitarea liberalilor de a o chema in parlament la Ora Guvernului, pentru a da explicatii asupra modului in care s-au alocat fondurile prin Programul National de Dezvoltare Locala 2 imediat dupa ce si-a prezentat demisia din Guvern. Potrivit lui Turcan, cele mai mari sume s-au dus catre fiefuri pesediste din Bucuresti, Teleorman, Arges, Olt.

Surse: Mihai Tudose, considerat cu cele mai mari sanse sa fie noul premier al lui Liviu Dragnea. Fostul ministru al Economiei are relatii cu SRI si a vrut sa renunte la lucrarea de doctorat, dupa acuzatii de plagiat

Fostul ministru al Economiei si vicepresedinte al PSD, Mihai Tudose, ar avea cele mai mari sase sa fie propus de coalitia de guvernare PSD-ALDE pentru functia de premier, potrivit unor surse citate de Antena 3 si Romania TV.

Ancheta la Campina: Doi adolescenti, la spital, suspectati ca s-ar fi drogat. Unul dintre ei este in coma (VIDEO)

Ancheta in judetul Prahova, dupa ce doi adolescenti au ajuns la spital, suspectati ca s-ar fi drogat. Unul dintre acestia, in varsta de 17 ani, a fost gasit constient, dar celalat, de 16.

Campina: Doi adolescenti ce ar fi consumat droguri, dusi la spital. Unul dintre ei este in coma

Doi adolescenti au fost dusi, sambata, de urgenta la spital, unul dintre ei aflandu-se in coma, dupa ce acestia s-ar fi intoxicat, cel mai probabil, cu droguri, transmite Agerpres.

Atentie! Acestea sunt cele mai periculoase plaje de pe litoral

Pe litoral sunt plaje care au un grad ridicat de inec! Pe cele mai periculoase le gasim in sudul litoralului. Sunt turisti care se lasa pacaliti de marea linistita si se aventureaza in.

Acest scurt metraj facut in GTA 5 este mai bun decat filmele reale [VIDEO]

GTA 5 este unul dintre cele mai bine vandute jocuri din toate timpurile. La patru ani de la lansarea sa, el inca tine capul de afis in ceea ce priveste topurile din mai multetari. Potentialul sau de rejucabilitate depaseste orice limita. Pe scurt, avem de a face cu un joc fara varsta, care nu va [].

Camera foto fara lentile ne-ar putea oferi cele mai subtiri telefoane

Camera foto fara lentile se apropie, din nou, de realitate, iar asta ar putea schimba drastic designul smartphone-urilor. Telefoanele au devenit din ce in ce mai subtiri in ultimii ani, dar exista un element care ne impiedica sa realizam smartphone-uri si mai plate decat pana acum: camerele foto. Daca vrei o camera care sa surprinda [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )