Libnet.ro
UNICEF

10:30

O mare creatoare populara s-a stins din viata. UNESCO a declarat-o pe Adela Petre Tezaur Uman Viu

Adevărul Adevărul,
O mare creatoare populara s-a stins din viata. UNESCO a declarat-o pe Adela Petre Tezaur Uman Viu

A incetat din viata cunoscuta creatoare populara Adela Petre. Buzoianca era nascuta la 10 iunie 1929 in comuna Patarlagele si era recunoscuta pentru valoarea si autenticitatea creatiilor sale: piese de port popular, fete de masa, covoare din lana, carpete din par de capra. continuă pe Adevărul

DOLIU iN PNL: Un lider marcant s-a stins din viata!

Veste trista de pe scena politica din Romania! Aurel Ionescu Motet, fondatorul PNL Vaslui, s-a stins din viata, potrivit Stirescu. Popularitatea imensa de care s-a bucurat prin prisma profesiei sale de.

Doliu in fotbalul romanesc. Un portar celebru s-a stins din viata

IFotbalul romanesc e din nou in doliu. Ioan Anton, fostul portar al Farului Constanta de acum 27 de ani, s-a stins din viata dupa o lu pta grea cu cancerul, anunta Libertatea. Facea de mai bine de un an de.

DOLIU in sportul romanesc: S-a stins din viata IDOLUL TRIBUNELOR! Ramas bun...

Sportul romanesc este zguduit de o veste trista! Fostul portar al echipei de fotbal Farul Constanta a incetat din viata, potrivit Stirescu. Este vorba despre Ioan Anton. De-a lungul carierei sale, regretatul.

Doliu in lumea literaturii. Un scriitor roman s-a stins din viata

Scriitorul si publicistul Marin Ifrim a murit la varsta de 64 de ani. Acesta era internat de mai multe zile in spital din cauza problemelor de sanatate. Scriitorul a fost membru titular al Uniunii.

REGRETE ETERNE in Formula 1! S-a stins din viata un NUME URIAS... Chiar un pilot din a facut ANUNTUL RAVASITOR

Charlie Whiting, directorul Formula 1, a murit la varsta de 86 de ani cu o zi inaintea Marelui Premiu de la Melbourne, potrivit Stirescu. Sebastian Vettel, pilotul echipei , a recunoscut ca a vorbit cu Char.

Doliu in teatrul romanesc! A incetat din viata celebra actrita Florina Luican

Doliu in teatrul romanesc! A incetat din viata celebra actrita Florina Luican. Citeste mai mult pespynews. ro .

Actrita Florina Luican a incetat din viata la varsta de 73 de ani

Actrita Florina Luican a incetat din viata cu cateva zile inainte de a implini 74 de ani, anunta UNITER. Florina Luican a pasit pe scena Teatrului Ion Creanga, la cinci ani de la absolvirea Institutu.

Romanca Adela Petre, detinatoare a titlului UNESCO de Tezaur Uman Viu, a incetat din viata

Creatoarea de arta populara Adela Petre, detinatoare a titlului UNESCO de Tezaur Uman Viu, a murit in noaptea de miercuri spre joi la varsta de 90 de ani, dupa o activitate de aproape 70 de ani. Cunoscuta.

Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam isi unesc fortele si deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul tarii, la Cluj Napoca. Spitalul va functiona in parteneriat cu medici de elita din.

Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal (VIDEO)

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam isi unesc fortele si deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul tarii, la Cluj Napoca. Spitalul va functiona in parteneriat cu medici de elita din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,294 seconds )