Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doliu in teatrul romanesc! A incetat din viata celebra actrita Florina Luican

Antena3 Antena3,
Doliu in teatrul romanesc! A incetat din viata celebra actrita Florina Luican

Doliu in teatrul romanesc! A incetat din viata celebra actrita Florina Luican. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Actrita Florina Luican a incetat din viata la varsta de 73 de ani

Actrita Florina Luican a incetat din viata cu cateva zile inainte de a implini 74 de ani, anunta UNITER. Florina Luican a pasit pe scena Teatrului Ion Creanga, la cinci ani de la absolvirea Institutu.

O sportiva celebra a incetat din viata la doar 23 de ani

Ciclista americana Kelly Catlin, medaliata cu argint cu echipa Statelor Unite in proba de urmarire la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a decedat la varsta de 23 de ani, a anuntat, duminica, tatal.

DOLIU in sportul romanesc: S-a stins din viata IDOLUL TRIBUNELOR! Ramas bun...

Sportul romanesc este zguduit de o veste trista! Fostul portar al echipei de fotbal Farul Constanta a incetat din viata, potrivit Stirescu. Este vorba despre Ioan Anton. De-a lungul carierei sale, regretatul.

Doliu in fotbalul romanesc. Un portar celebru s-a stins din viata

IFotbalul romanesc e din nou in doliu. Ioan Anton, fostul portar al Farului Constanta de acum 27 de ani, s-a stins din viata dupa o lu pta grea cu cancerul, anunta Libertatea. Facea de mai bine de un an de.

DOLIU iN PNL: Un lider marcant s-a stins din viata!

Veste trista de pe scena politica din Romania! Aurel Ionescu Motet, fondatorul PNL Vaslui, s-a stins din viata, potrivit Stirescu. Popularitatea imensa de care s-a bucurat prin prisma profesiei sale de.

MESAJE de Ziua Femeii 2019. Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru femeile din viata ta

MESAJE de Ziua Femeii 2019. De Ziua Femeii 2019ai la indemana mai multe variante de mesaje pe care sa le trimiti femeilor din viata ta, de 8 Martie, Ziua Femeii. Iata cateva propuneri de MESAJE de Ziua.

Fostul rector al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, Dumitru Ciocoi-Pop, s-a stins din viata

Dumitru Ciocoi-Pop, fostul rector al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, s-a stins din viata, duminica. Profesor la Facultatea de Litere a ULBS,Dumitru Ciocoi-Pop a detinut functia de rector al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )