Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un mare test pe care dl. Ludovic Orban ar trebui sa il treaca din prima

Adevărul Adevărul,
Un mare test pe care dl. Ludovic Orban ar trebui sa il treaca din prima

Proaspat desemnat in functia de prim-ministru, presedintele PNL, dl. Ludovic Orban, profita de fiecare aparitie in spatiul public spre a-si afirma credinta nu doar ca va reusi sa formeze un nou guvern, ci si ca acesta va primi mai ca sigur investitura Parlamentului. continuă pe Adevărul

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat premier, publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis drept candidat la fu.

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia.

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Ludovic Orban: Sunt optimist, cred ca vom reusi sa trecem noul guvern (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, s-a declarat optimist in privinta saselor ca guvernul pe care il va forma sa treaca de votul din Parlament. Liderul PNL a refuzat insa sa faca precizari referitoare.

Ludovic Orban ar vrea sa desfiinteze examenul de Rezidentiat. Ce motive invoca premierul desemnat

Ludovic Orban este de parere ca examenul de Rezidentiat nu este absolut necesar, in conditiile in care cei care au terminat Facultatea de Medicina au in spate ani de studiu, dar nu pot profesa. Premierul desemnat al Romaniei anunta ca urmeaza sa verifice care este procedura in strainatate, luand in calcul inclusiv suplimentarea locurilor. Ludovic .

LUDOVIC ORBAN: Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate si sa elaboreze bugetul pentru 2020. Orban a afirmat ca este deschis ideii de a se organiza alegeri anticipate, dar trebuie acord politic in acest sens, astfel incat sa existe garantia ca tara nu va fi aruncata in criza.

Ludovic Orban s-a decis. Cand va prezenta oficial lista noului Guvern

Premierul Ludovic Urban s-a decis! Cand va prezenta oficial lista noului Guvern? Oficialul a prezentat, miercuri seara, si cateva ministere care nu vor mai exista in noul Executiv, intre care se numara Ministerul Energiei si Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni. Ludovic Orban s-a decis! Cand va prezenta oficial lista noului Guvern? Liderii PNL au avut .

Ludovic Orban, casa de poveste langa Bucuresti. Cum arata locul in care isi traieste viata de zi cu zi

Actualul premier al Romaniei are o locuinta langa Bucuresti, unde se poate bucura de liniste si de familia sa. Ludovic Orban pare a fi un om gospodar, datorita faptului ca detine o gradina foarte ingrijita. Iata cum arata casa sa pe care a cumparat cu doar 5 ani in urma! Orban, casa de poveste langa .

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )